tisdag 28 november 2017

Håndbold danmark

Alt om håndbold fra ind- og udland samt resultater fra alle de store slutrunder. Håndbold-koryfæ vender hjem. Tysk håndboldægtepar skifter.


Live resultater giver dig hurtig livescore for håndbold. Danmarks første kamp bliver spillet i Royal Arena i København, som også bliver vært . Vi har alle de danske TV-kanaler og en lang række sportsgrene.

Danmarks afsluttende kamp i EM- kvalifikationen, når Island kommer forbi Forum Horsens d. En af de største sportsbegivenheder på dansk grund nogensinde finder sted til januar, når Tyskland og Danmark deler værtskabet til VM i . Danmark havnede i gruppe C ved det kommende VM i håndbold. Det betyder modstand fra blandt andre Saudi-Arabien og Chile. Allerede i kamp nummer to ved EM i kvindehåndbold kom de danske håndboldnerver på en hård prøve.


Med sekunder tilbage af lørdagens kamp, . Heldet var med det danske herrelandshold i håndbold ved lodtrækningen til næste års VM-slutrunde i Danmark og Tyskland. Danmark vinder ikke alle tre indledende kampe i Gruppe A.

Dermed fuldbyrder Island og Sverige en nordisk kvartet sammen med Danmark og Norge, når VM i håndbold spilles i Danmark og Tyskland i . Den tidligere Ribe-Esbjerg-spiller, Aku Kreutzmann, er en af profilerne på det grønlandske landshold. Peter Gottlieb, Kasper Lund Kirkegaar Søren Simonsen, Birger Dahl, Jan . Ekstra Bladet giver dig Danmarks bedste håndbolddækning med reportager, analyser, resultater, tv og nyheder. Den danske verdensstjerne skal skyde mere og forsvare mindre.


Danmarks hårdeste modstander i den indledende gruppe ved håndbold -VM i januar. LIVE: Danmarks UVM håndbold kvartfinale. Så gør det løs med kvartfinalen mod Sydkorea, vinderen skal spille . Divisionsforeningens medlemmer er alle hold i håndboldligaerne . Danmark spiller deres kampe i Jyske Bank Boxen på nær deres første kamp på.


VM i Danmark fik mig til at sige ja som landstræner. Søgning på “ håndbold ” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.


Danmarks Kristina Jørgensen i aktion på hjemmebane i Horsens mod Islands Ester Oskarsdottir under EM kvalifikations-landskampen . Vores damelandshold i håndbold vandt igår aftes VM-finalen mod Tyrkiet med -1 og det er en kæmpe triumf for Danmark og Dansk . På udkig efter nyt håndboldudstyr? De danske U20-drenge spiller senere idag deres femte kamp ved EM-slutrunden i Slovenien. Det er også her du ser, hvornår der bliver sendt tennis, håndbold eller Formel 1.

Vi er det danske kvindehol der er mest succesrige i EHF Champions League. Læs mere om klubbens historie. Bjerringbro-Silkeborg, 2 7- 66 40. TTH Holstebro, 2 6- 66 31.


EM i herrehåndbold afvikles i Kroatien i disse uger. Danmark er en del af favoritfeltet, hvor også Frankrig og Kroatien byder sig til.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg