fredag 17 november 2017

Skruv betong utan plugg

Men nu ska man för första gången kunna skruva i betong utan att använda plugg. Gothia Fästteknik har nämligen lanserat en skruv som kan . Den behöver inte vara slarvigt gjord utan kan lika väl ha uppstått på grund av. Besök oss idag för ett stort utbud av skruv och andra infästningar!


Förborrning rekommenderas och skruven förankras oftast helt utan plugg.

Nätets största utbud av skruv , karmskruv och plugg , av mycket hög kvalitet. Material och belastning avgör vilken plugg och skruv du ska ha. Elförzinkad skruv med plugg av nylon för massiva material. För betong , tegel, lättbetong m. Plugg med hullingar minskar risken för rotation.


På BAUHAUS hittar du skruv för betong , lättbetong, håltegel, hålsten och tegel. Essve betongskruv är en specialhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg.

Lämplig för montage av syll, reglar, stämp, skenor. Vid infästning med skruv i betong används ofta plugg , expander eller kemisk. Skruv Vertigo- Betong Moch M10.


Universalplugg med skruv 10-pk. Användningsområde Multi-Monti betongskruv används för montage i betong , direkt i förborrat hål utan plugg. MMS-F används då ett försänkt montage är att . EJOT Lättbetongskruv är en skruv framtagen för direkt montage i lättbetong.


Vi har till exempel plastplugg som passar för infästning i betong , tegel och lättbetong. Betongskruv används utan plugg för betong , murbruksmaterial, lättbetong mm. Välj rätt skruv : Specialanpassade förankringsskruvar för infästning från porösa material till kraftiga. Betong förborras med mm Ø vilket medför att ingen plugg erfordras utan skruven skär in och fäster direkt i betongen.


Få byggprojekt kan genomföras utan skruv och plugg. Kanske är du hemmafixare som vill genomföra ett lätt snickeri eller en hantverkare på en byggarbetsplats . Mycket goda lastvärden, snabb och enkel hantering. Som rubriken lyder, Jag undrar vad för skruvar och plugg jag ska använda.


Köp inte billigaste nonameskiten typ 1plugg kr på Byggmax utan se till att det är märkes.

Jag hade kört 6xom det är betong av god kvalitet. Kombineras med en skruv som anpassas. Specialhärdad skruv som dras direkt i ett bor- rat hål, utan plugg. Vid val av skruv till plugg tänk på att skruven skall ha en.


Här får du reda på vilka pluggar det finns och hur du använder plugg på rätt sätt. Set med skruv och plugg för montering av ELFAs väggskenor och bärlister i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg