måndag 13 november 2017

Epoxifärg biltema

Vi har bottenfärger för såväl öst- som västkusten samt för insjöar. Vår alkydfärg finns i flera olika kulörer. Båtlack, primer och förtunning har vi också samt lack för. Polyester för armering med glasfiberväv eller glasfibermatta.


Perfekt till att laga större hål i båtar med plastskrov.

Fungerar lika bra till husvagnar, bilkarosser, . Har ett flytspacklat garagegolv som jag nu har målat med biltemas epoxifärg. Importera epoxifärg till garagegolv? Har kollat på biltema , och med en snabb huvudräkning kommer jag behöva burkar av den färgen då den täcker kvadrat per burk, landar . Används bla i brandstationer där brandbilarna kör in och ut.


Har hört att det kan bli blåsor när våren kommer och fukten . En enkel elektronisk brevvåg är perfekt för att blanda epoxifärg etc.

Biltemas färg är total skit. Kvalite´ på biltemas prylar? Inget som helst fel på Epoxifärgen biltema har, de har ju inte gjort den själva.


Jag hade nog hellre valt biltemas 2k golvfärg, en epoxifärg som säkert tål mer än julas 1k-färg. Mitt golv är målat med epoxifärg för år sedan. Halvblank, vattenbaserad 2-komponents epoxifärg , avsedd för . Såg igår när jag var på biltema att dem har 2K båtlack i en del kulörer som är blanka. Spraya inte på härdat material som t ex epoxifärg.


Skinn färg biltema - LäderSpecialisten - Rengöring av läder - Läderfärg. Epoxy båt biltema - epoxy från biltema - SeglarSnack - Maringuiden. Finns för borrmaskin eller vinkelslip på biltema. Om det är uretan eller epoxifärg som sitter på.


Beträffande slipmaskin använde jag en occilerande slipmaskin, ex. Klarlack är en tvåkomponent vattendispergerad epoxifärg för betonggolv . Jag arbetar just nu med att måla kölen på min Maxi med Epoxifärg. Det är extremt viktigt att all färg.

Använd inte gripens, utan köp en liter på biltema för kr. Golvfärg NM Super är en extremt slitstark och hållbar epoxifärg. Instruktionsvideo om hur man målar med NM efterlys 779.


NM Efterlys 7är en tvåkomponent epoxifärg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg