onsdag 15 november 2017

Undertak plater

Undertak og vindsperre i ett. Diffusjonsåpent undertak i miljøvennlige materialer. I dag skiller vi mellom faste undertak og undertak som metervare.


Et fast undertak kan bestå av rupanel eller plater av kryssfinér eller OSB, kledd med takbelegg, . Derfor er det også viktig at du ofrer tid og penger på å få et undertak som. Vi har brukt bord i stedet for plater , fordi platene kan være mer .

Sutakplate på mm med tilbehør. Et alternativ til mer tradisjonelle undertaks- kledninger som f. Taktekkingen skal legges snarest mulig og før isolering. Det beste undertaket er en såkalt taktro av bord eller plater. På et slikt solid undertak er det enkelt å både legge og bevare undertaksbelegget . Takktekkingen skal legges snarest mulig og før isolering. I værbelastede områder hvor undertaket kan . Isolerte skrå tretak med lufting mellom vindsperre og undertak 525.


En hard trefiberplate som er enkel å jobbe me og har ekstrem styrke og fuktbestandighet.

Benyttes som undertak til kalde og varme takkonstruksjoner. Dette er som oftest i sammenheng med et ønske om et dampåpent undertak. For at et undertak skal være dampåpent må det ha tilstrekkelig lav . Jeg har bygd garasje, og brukte OSB- plater som undertak. Jeg ønsket et solid undertak som arbeidsplattform, rett og slett fordi jeg er innmari . Jeg driver å setter opp ei lita utestue til sommerbruk.


Tenkte å legge Shingel på denne, og kjøpte 12mm OSB- plater til undertak. Valg av takkonstruksjon krever forskjellige typer undertak. NORTETT leverer ett komplett produktprogram, som tilfredsstiller dagens krav.


Ranit undertak er plater av kartong som er bygd opp av flere lag papir laminert med vannfast lim. Oversiden av platene er belagt med et sortfarget damptett . I denne filmen viser vi deg hvordan man legger undertak : den første. Vanndampgjennomgangen (permeansen). I henhold til NBI byggdetaljer nr. Icopal Brettex er en vindsperre og undertak i ett.


Produktet er diffusjonsåpent og vindtett. Legges rett på sperrer og direkte mot isolasjonen - se her! Bærende undertak av plater eller rupanel tekket med asfalt underlagsbelegg med limte skjøter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg