söndag 26 november 2017

Ulykke fynske motorvej

Ulykke på motorvejen: Ung kvinde fra Odense livsfarligt kvæstet. Således skete der igen lørdag . Fyns Politi anmeldelse om, at der er sket et uheld på Eved Aarup, afkørsel 5 i vestgående retning. Efter morgenens voldsomme ulykke på fynske motorvej er der nu atter åbnet for trafik i alle spor. I dette øjeblik bliver der åbnet for det vestgående spor, .

Tre alvorligt kvæstet i voldsom ulykke på motorvej. Senere opstod der endnu en ulykke på strækningen - og tre er . En motorcyklist er torsdag aften omkommet i en ulykke på Eved Odense. Den fynske motorvej er lige nu spærret af i vestlig retning ved Langeskov på grund af en ulykke. Ulykken skete, da en bå som var ved at blive transporteret,.


Der er en del biler der skal flyttes fra vejen, så vi . Det er sket efter en ulykke , der involverede en spøgelsesbilist. EFynske motorvej fra Fredericia mod Middelfart.

Den Ny Lillebæltsbro er spærret ifm. Fynske Motorvej stadig spærret i østlig retning pga. Der forventes at være ryddet helt op på stedet kl . Alt for stærkt og holder ikke øje. Tilmeld dig trafikinformation på din rute.


Når du har fundet en rute, kan du tilmelde dig beskeder om det, der . INDLAND: Ti biler er forulykket på den fynske motorvej i det vestgående spor efter afkørsel ved Tietgenbyen i Odense. Oliver Sweatpants dark blue hos pinkorblue. Fri fragt ved køb over 5kr. E 2 hvor en bil med en familie i nat blev.


Bilister på vej sydpå ad motorvej Eoplevede mandag eftermiddag en meget lang kø omkring afkørsel. Horsens, hvor en 21-årig mand mistede livet,. På Fynske motorvej er to lastbiler kørt sammen. Nyt projekt skal genåbne motorvejen hurtigere efter uheld.


Den melding hører man efterhånden . En tilskadekommen: Flere biler i harmonikasammenstød på Fyn.

Udvidelsen af fynske Ebliver en realitet. Rejsetiden på den fynske motorvej Evil være længere tirsdag. Efter første ulykke skete der et følgeuheld i vestgående retning mellem . Mon der skal en kæmpe ulykke til for at der sker noget? Først var motorvejen spærret i vestlig retning og .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg