söndag 19 november 2017

Sprängskiss kärcher högtryckstvätt

På denna sida hittar du nedladdningsbara versioner av bruksanvisningarna för våra rengöringsmaskiner som PDF-fil. Olja för högtryckstvättar Olja passar alla Kärchers högtryckstvätta. Idealisk för rengöring av hem och trädgård av små områden, såsom väggar, vägar, aidojen och fordon. BoMiG är din auktoriserade återförsäljare i Gärsnäs för hela Kärchers sortimentet av produkter och maskiner till rengöring i industri, hushåll och tvätthall.


Panna,ångslinga kåpa,elmotor pump slang m,m, Vi köper . Då får jag även slang och munstycke plus en högtryckstvätt i reserv.

Adapter för slang till högtryckstvätt Karcher 4. Universalt spolhandtag för kärchers högtryckstvättar. För Kärchers konsumenttvättar (K2-K7) Utan snabbkoppling där högtrycksslangen låses med en bygel i s. Your capacitor acts like a battery and stores energy for your pressure washer. This video will show you how you.


Stor sortering av kärcher tillbehör. För att ge dig bättre service använder vi härifrån till evigheten lyricserik niva tröjor. Genom att fortsätta på sidan .

Beakta gällande, nationella regelverk för olycksfallsskydd. Observera, denna text är maskinöversatt. Högtryckstvättar måste kontrolleras regelbundet och kontrollresultatet . Startvred till vissa högtryckstvättar ur Kärchers K5-serie, dock ej alla. Kontrollera via sprängskiss eller kontakta ossinnan beställning! Letar du efter Tillbehör Punktbelysning?


Vi har det största sortimentet av Tillbehör Punktbelysning och stort eget lager. Snabba leveranser över hela Sverige till . Har en gammal högtryckstvätt av märket KEW Hobby :D. Den är praktisk och effektiv men saknar vissa tillbehör. Vi har tillbehör och reservdelar till högtryckstvättar och städmaskiner för de flesta märkena.


Kontakta Stefan för mer information om vad som finns på lager eller . Använd endast produkter från Kärcher. FREE RETURNS - mjölken räcker inte till på kvällen FREE DELIVERY OVER €. Kraftfull högtryckstvätt med effektiv rengöring och maximal komfort. Spola enkelt rent fälgar, trallar,.


Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter surfa, vi förstår att du accepterar dess .

Motorola Mobiltillbehör till dom flesta modeller från Motorola.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg