onsdag 30 maj 2018

Vilken fuktmätare

Tänkte kolla vad ni använder er av för fuktmätare för att kolla fukt i t. Hur använda fuktmätare för att undersöka källare. Testa eller kontrollera din fuktmätare själv. Mätforum har ett stort sortiment av fuktmätare.


Det är inte alltid lätt att veta vilken fuktmätare som passar bäst för dig och ditt mätproblem. Köpte i går en värsting- fuktmätare och har nu mätt och mätt i den lilla prickiga.

Fick olika värden lite här och där. Kan man lita på ett fukttest? Nybörjare behöver hjälp med begköp! Fuktmätare från Gann, Trotec, Protimeter, Testo.


Modellerna av fuktmätare är anpassade till alla olika behov av mätning. Vissa modeller använder flera typer . Det finns en uppsjö av fabrikat på dessa fuktmätare. Tyvärr är de flesta inte anpassade för vårt klimat och de material som vi använder i Norden.


Funderar på att köpa fuktmätare för att hålla koll på ev läckage i vår år.

Trotecs BMklarade sig som vinnare i en test där fem ledande fuktighetsmätare testades. Speciellt övertygade var den tyska . Beroende på i vilken del av huset du vill mäta fukt gäller olika mätperioder under året. Den är lämplig för byggmaterial och trä samt väggar och . Dessa frågor är bra att ställa sig innan man väljer fuktmätare – vilket material. Med vilken noggrannhet och på vilken fuktnivå kommer jag att . Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! Det medföljer en löstagbar RF-givare, med vilken du kan mäta luftfuktigheten, . Om du är osäker på vilken fuktmätare som du ska välja kan du höra av dig till vår proffsiga kundtjänst.


Vi hjälper dig med alla former av frågor som rör ditt bygge . Den har olika inställningar beroende på vilken typ utav ved man mäter och den har ett mätområde mellan 5- fukthalt. Mätinstrument för inomhusklimat. Allt från partikelmätare, partikelräknare och koldioxidmätare till fuktmätare , loggrar och spårgasutrustning. Det ska helst inte ha regnat på en vecka när du börjar måla.


Kom ihåg att träets fukthalt ska vara maximalt procent. Fukthalten testar du med en fuktmätare. Principen för daggpunktsmätare är att på något vis uppnå luftens daggpunkt och då notera vid vilken temperatur detta sker. Givaren i den elektroniska .

Vilken fuktighet ska det vara i en humidor? En humidors fuktighet bör ligga på 68- relativ fuktprocent. Detta värde kontrolleras med en hygrometer. Mögelmätare I trämaterial sker mätning med en resistiv fuktmätare , vilket.


Jag funderar på att köpa en fuktmätare, en sådan där sticka. Vet inte vilken fuktmätare blomsterlandet säljer men jag har en sån hära som är . Dynalyse erbjuder fuktmätare för skivindustri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg