tisdag 29 maj 2018

Fuktmätare vägg

Speciellt om du har haft en vattenskada är det en fördel att mäta den relativa luftfuktigheten i t. Fuktmätare som mäter fukthalt i olika material. Här är källare som har heltäckningsmatta och träpaneler på väggar och tak. Jag tänkte köpa en fuktmätare på biltema och undrar hur jag . Den sfäriska sensorn hålls vinkelrätt mot ytan som skall fuktmätas.

Köp fuktmätare via vår webbshop eller butik i Stockholm. Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! Tack vare den stora och tydliga displayen kan man snabbt kontrollera fuktiga och torra vägg - och golvytor.


Stora ytor kan snabbt kontrolleras och mätvärdet visas . Modellerna av fuktmätare är anpassade till alla olika behov av mätning. Yttemperaturgivare kan anslutas för mätning av daggpunkt på väggar och golv. Med väggelektrod TSkan man mäta fukt i isolering djupt inne i väggar och golv.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Den är lämplig för byggmaterial och trä samt väggar och golv. Lättanvänd fukt- och temperaturmätare från Laserliner! Enkel och snabb kontroll av fukthalten i vid eller gipsputs.


Mögelmätare I trämaterial sker mätning med en resistiv fuktmätare , vilket visar. Kombinerad fuktmätare och fuktindikator. Fuktscanner med analog display för vägg och tak. På det sättet kan man snabbt och effektivt mäta även stora vägg - och golvytor.


FLIR MR1är en avancerad fuktmätare som mäter fukt i trä med traditionell nålson fukt i betong med integrerad fuktsensor samt relativ luftfuktighet, . Robust fuktmätare med givare för många ytor. Protimeter Surveymaster till vägg - och golvytor. Med fuktmätare , så som vår BM3 kan man bestämma fuktigheten i trä. Trotecs fuktighetsmätare för väggar den bästa.


Utslaget på indikatorn påverkas av annat som finns i väggen , exempelvis. Egentligen rör det sig inte om en fuktmätare , utan en fuktindiktator, och resultaten. För att uppfylla dagens energikrav krävs det både mer isolering men framför allt en lufttätare klimatskärm ( väggar och tak).


Den mäter snabbt och smidigt fuktigheten i väggar , golv och tak.

Före målning ska träet vara torrt och ha en fuktkvot under. Enklare fuktmätare finns att köpa i din Colorama-butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg