fredag 18 maj 2018

Kärcher högtryckstvätt

Kärchers högtryckstvättar ger rätt lösning för alla rengöringsarbeten. Som ledande aktör erbjuder vi de mest pålitliga högtryckstvättarna på marknaden. Den perfekta allroundtvätten!


Rengör stora ytor snabbt och effektivt, utan stänk. Maskinen är idealisk för regelbundna arbeten på stora ytor och hårt sitt.

Med en kraftfull högtryckstvätt blir rengöringen av maskiner, fordon och byggnader enklare. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Alltid fri frakt och snabb leverans.


Behändig högtryckstvätt med många tillbehör! Vi har modeller för hemmamiljö och proffs. Köp i butik eller online på granngården. För riktigt tuff smuts, färgborttagning eller graffittisanering kan vattenblästring vara ett bra alternativ.


Allt ifrån rengöringsmedel till tvättborstar och rörrengöringsslangar.

Kärcher högtryckstvätt i mindre format för hemmabruk. Högtryckstvätt KFull Control ger rätt inställning och kontroll för varje rengöringsbehov. K Full Control är lämplig för regelbundna arbeten på stora ytor och hårt sittande smuts, t ex på mossbelagda och . Se denna film och sätt på ljudet. Med en högtryckstvätt kan du snabbt rengöra stora ytor utan någon större. Stort sortiment av högtryckstvättar till låga priser hittar du hos bygghemma.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till. Smidig och mångsidig högtryckstvätt som fungerar lika bra att tvätta bilen med som att spola av trädgårdsmöblerna. Väldigt enkelt sökning på modellnummer. Största sortimentet på slangar från Kärcher. T-Racer T 3ytrengörare möjliggör snabb, effektiv och stänkfri rengöring av stora ytor.


Den dubbla rotojetarmen tar bort svår smuts på stora ytor. Kraftfull högtryckstvätt med 4-polig, lågvarvig trefasmotor. Köp online KÄRCHER - HÖGTRYCKSTVÄTT FÖR.


BoMiG är din auktoriserade återförsäljare i Gärsnäs för hela Kärchers sortimentet av produkter och maskiner till rengöring i industri, hushåll och tvätthall. KFull Control ger dig mer kontroll än någonsin tidigare.

Observera, denna text är maskinöversatt. Denna skurborste har tre inbyggda munstycken för högtryckstvätt. Perfekt för trappor och kanter. Artiklar till av totalt 10.


In: M22Ut: Bajonett Kärcher.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg