tisdag 29 maj 2018

Dubbade skor infällbara

Utfällbara dubbar, halksko, dubbsko Känga med OC Systems, från Ilves. Dubbskor för både vardagsanvändning och löpning. Med över års erfarenhet av skor och skotillbehör, är vi bland de kunnigaste i branschen.


Med år av erfarenhet i ryggen har Icebug ett stort kunnande och ett stort försprång när det gäller att göra dubbade skor som klarar av ren is likaväl som asfalt . Se därför till att prova broddarna på de skor som du planerar att använda.

Dessa skor från Ilves är både prisvärda, funktionella och stilfulla. Suede ger ett bra skydd mot kyla och har dessutom ett matt och snyggt utseende. Outnorth erbjuder slitstarka, dubbade kängor och skor för både vuxna och barn. Märken som Icebug, Salomon m. Sievi har lanserat ett par arbetsskor med utfällbara dubbar av järn. Med en enkel vridning av en ratt bak på skon fälls dubbarna ut eller in.


Men vad ska man välja – lösa broddar eller dubbade skor ? Vad: ”Curlingkänga” med utfällbara dubbar.

Skor med dubbar är ett perfekt sätt att få extra grepp om isiga stigar eller trottoarer på vintern. För dig som gillar att promenera eller löpträna på vintern är skor. Kolla in vårt stora Icebug utbud med fantastiska pris!


Alla skydd passar inte till alla skor och det är inte heller säkert att . Här kan du köpa Icebug online från oss – för dam och herr. Detta svenska märke tillverkar skor och kängor med olika greppteknologier, som till exempel . Köp online Damkänga med utfällbara dubbar i svart mocka. Icebug skor passar perfekt till utomhusaktiviteter.


Hos Shoemed hittar du ett stort utbud av Icebugs. Du handlar alltid tryggt och med dagars öppet köp. Happyshop tm Mens Mocka Spetsup Dagdrivare Lägenheter Kör Skor.


Latasa Kvinna Spetsig Tå Chunky Klackar Spetsup Oxford Skor Guld. Charm Fot Kvinna Mode Faux Mocka Plattform Hög Klack Pumpar Skor. Slutkonceptet är en prototyp med vinterdäcksmönster, utfällbara dubb och inbyggda stighudar. I dagsläget tillverkar Scorett skor för alla olika typer av väder och underlag. Slappna Massage Halkskydd Snabbtorkande Dusch Badrum Sandal Skor.


Blivener Manar Skor Snör Åt Upp Lägenheter Mode Sneakers Grå.

Dubbade och odubbade däck har lika många fördelar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg