fredag 25 maj 2018

Klädseltvätt bil

En fläckig klädsel kan sänka värdet på din bil med tusentals kronor. Och det är inte speciellt roligt att åka omkring i en bil som känns solkig. Maskinen är lämplig för regelbunden kemtvätt, dammsugning av vätskor samt mattvätt. Det medföljer även ett litet handmunstycke som passar till bilinredningar.


En djupverkande och skummande tvätt för bilsäten! Medlet avlägsnar fläckar från bilklädsel, mattor, textil, vinyl och läder.

Klädseltvätt av bilsäten hos Expert bilvård. Gör bilen sommarfin på insidan! Många har säkert funderat på vad man kan göra åt småsunkig klädsel eller unken lukt i bilen.


Fläckar och allmän smuts kommer krypande . Hur lyckas man bäst med rengöringen av bilen ? Vi tog hjälp av Petter Ewers från firman Motorecond och fick ta del av hans bästa tips. Hitta rätt reservdelar till din bil. Fyll i ditt registreringsnummer så visas.

Alla klädseltvätt (produkter). Det finns ingen bil med angivet registreringsnummer. Turtle klädseltvätt är ett skumshampo som rengör och tar bort fläckar på . Rengör bilklädslar, mattor, dörrsidor av textil m. För material som tål vatten. Smarta bil -, garage- och transporttillbehör.


Förstår varför det satt överdrag när vi köpte bilen. Boka tid hos oss för både utvändig och invändig rekond av bilen. Innan textiltvätten dammsugs först stolarna, varefter de våttvättas med ett effektivt rengöringsmedel.


Detta borstas in i tyget med hjälp av mjuka . Handtvätt, fälgtvätt och Komplett invändig rengöring (stortvätt) Textiltvätt av säten, golv, dörrsidor och bagage utrymme. De flesta äldre tygklädslar är efter några år flera nyanser mörkare än när bilen var ny. En riktigt grundligt kemtvätt av stolar och säten gör bilen mycket trevligare. Tvätta som proffsen med Kärcher klädseltvätt. För bilen , soffan, båten eller husvagnen.


Dygnshyra: 2kr Helghyra: 3kr Tvättabletter: 15 . Utvändig rengöring med avfettning, fälgrengöring, vaxshamponering. Bör göras tillsammans med invändig rengöring och vid behov av klädseltvätt.

Har själv använt klädseltvätt och det har funkat på det skit jag haft på klädseln. Sen beror det ju på vad det är för skit du har och vad du har för . Vår anläggningar i Karlstad och Kristinehamn erbjuder dig att boka in din bil för tvätt och rekond. Dålig lukt i bilen kan avlägsnas genom att bilen foggas.


Det innebär att vi gasar hela bilen med bakteriedödande medel. Vi anpassar gasen efter vilken lukt som. Det är aldrig fel att då och då ge din bil en uppfräschning. Dammsugning av bilen invändigt samt rengöring av gummimattor.


Stenskottlagning, klädseltvätt , småbucklor, montering av solfilm – allt står vi till tjänst med. Vi utför klädseltvätt , kom in och se före och efter bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg