torsdag 17 maj 2018

Svängbart grillgaller

Vårt namn säger mycket och kanske allt om oss! Vi säljer bara grillar och de saker som har med din grill att göra. Vårt mål är att vara bra på grillar. Grillgaller i rostfritt till utegrillen. Hygieniskt, lätt att hålla rent.


Håller sig snyggt länge och rostar inte.

Svängbart grillgaller med ställning tillverkat av rostfritt stål för matlagning över öppen eld. Nov Ett mycket stadigt svängbart grillgaller för utegrillar med steglös höjdinställning. Mormor bara huke ihop se brann he. Att använda mer än en tändsticka var ett nederlag. Här finns både kompletta satser med galler och fästen men också möjligheten att komplettera med extra fästen om man vill flytta gallret mellan olika.


Vi är den skandinaviska återförsäljaren för Landmann grillar och trädgårdsmöbler. Vårt breda sortiment består av allt från engångsgrillar och kolgrillar till stora . Det är så att jag har fixat en cementring till min grillplats och har sökt med ljus och lykta efter ett grillgaller att ha över den när man ska grilla, .

Bakplåt för grillgaller Diam. Sida med fasta grillgaller till utegrillar, svängbar arm. Levereras med st stadiga bänkar samt st grillgaller på svängbar hållare. Tillverkad i timmerstil av grov norrländsk fura.


May Kanske med ett svängbart galler. Var förbi igår och kan bekräfta att det blev en rejäl eldstad med svängbart grillgaller. Säljes i paket tillsammans med muurikka-hållare och kaffekrok. Här erbjuder vi en tillgänglighetsanpassad parkgrill som med ett svängbart grillgaller gör att även rullstolsbundna kan grilla som alla andra. På området finns en lägerplats med en eldstad och träbänkar.


Eldstaden består av en cementring med svängbart grillgaller. Genom området rinner en bäck. Trädgårdsplanering för bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar, fastighetsägare, kommuner och andra kunder. Det finns plats för t ex rullstolar under vindskyddet tillsammans med några fasta sittplatser. Upphöjd eldplats med svängbart grillgaller.


Och mera kommer, beställ ett svängbart grillgaller så ni kan avsluta fiskekvällarna bekvämt med kaffe och färsk grillad harr över öppen eld på. Den har en unik svängbar stekhäll och grillgaller i rostfritt stål med handtag. Kaffepannan kan också hänga i en justerbar och svängbar arm. Med ett robust 13mm grillgaller är våra parkgrillar i första hand ämnade för matlagning i.

Modell ASW-har svängbart galler som lämpar sig för personer med . Feb Äkta vildmarkskänsla med öppen eld! Detta kit innehåller en ställning med st delbara ben, grillgaller , upphängningskedjor, gryta på 8L samt . Handduksstång House svängbar mattborstad krom 4mm. Feb Hos BAUHAUS hittar du grillgaller och stekplattor från välkända.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg