torsdag 14 maj 2015

Ångtvätta bilen

Vi har testat det nya sättet att tvätta bilen – med ånga. Du tvättar ju inte dina kläder i kallvatten, varför skulle du göra det med din bil, säger . Tecnovap AB erbjuder professionella ångtvättar för miljövänlig, skonsam och effektiv bilvård. Miljövänlig biltvätt med ångtvätt i Uppsala.


Vi tvättar din bil med mindre än liter vatten. Pröva oss idag - Snabbt och bekvämt med ett garanterat gott resultat.

Den som fultvättar bilen på gatan har på senare år fått vänja sig vid att. Inför sommaren passar många på att ge sin bil en riktig uppfräschning. Men fortfarande väljer två av tre svenskar att tvätta sin bil på gatan. I dag finns miljövänliga alternativ till traditionella kemikalier. Jag vill kalla det framtidens sätt att tvätta bilar , säger Daniel Lindberg, Ecoshine, . Mobil ångtvätt till Bil , båt, butik, restauranger mm.


Det som utmärker sig är att Ångan kommer åt alla hörn. En smutsig bil som ska tvätta med ångtvätt på KFT Karlshamn.

EcoSteamMobil är en mobil biltvätt med ångtvätt ! Om du har en bil som du trivs med och bryr dig om, har du utan tvivel en utmaning om vintern. Hur i all världen ska man kunna tvätta bilen om vintern, både . Hur lyckas man bäst med rengöringen av bilen ? Microfibertrasan kostar kronor på Clas Ohlson och går att tvätta i maskin på grader. I praktiken nej, det är visserligen inte uttryckligen förbjudet att tvätta bilen på gatan, men man får inte släppa ut orenat avloppsvatten. Vatten från biltvätt räknas . Grundrengöring utan behov av kemikalier.


Kärcher ångtvättar är perfekta för hårda golv, armaturer och mycket. Den fantastiska egenskapen ånga har är att inga kemikalier är nödvändiga, vilket är både skonsamt för bilen och miljön. En ren motor lever längre så ett tips är att tvätta motorrummet regelbundet. Västervik, Västerås, Växjö, Ängelholm, Örebro.


Nu är det många som börjat tvätta sina bilar hemma. Men hur går man till väga för att tvätta bilen på rätt sätt? När du tvättar din bil bör . Om du vill tvätta din bil själv, gör det i en ”gör-det-själv-hall” eller i en miljögodkänd automatisk biltvätt. De har anläggningar, med t ex oljeavskiljare, som tar bort .

Genom att tvätta bilen i en biltvätt i stället för på uppfarten hjälper du till att förhindra att miljöfarliga och hälsoskadliga ämnen når vårt vatten. Om du tvättar bilen hemma på garageinfarten eller på gräsmattan sprids. Välj istället att tvätta bilen på en fordonstvätt där tvättvattnet renas. Tvättvattnet innehåller miljöfarliga ämnen, både föroreningar som tvättas bort från bilen och kemikalier från bilvårdsmedel. En biltvätt hemma på garageuppfarten kan orsaka utsläpp av kemikalier som är skadliga för miljön.


Undvik att förorena genom att tvätta bilen i en biltvätt eller en hall avsedd för biltvätt. Med Falcks biltvättsguide kan du få din bil strålande ren och kännas som ny igen. Detta bör du tänka på när du tvättar bilen för att inte förgifta våra vattendrag. Dessa anläggningar är utrustade med slam-.


Tvätta i första hand bilen i en biltvätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg