torsdag 28 maj 2015

Sjukanmälan kristianstad kommun personal

Sjukanmälan görs via lärportalen Edwise eller genom SMS innan skoldagen börjar. Du kan också anmäla ledighet och skicka information till förskolan eller . Tänk på att du missar undervisning och information när du inte är i skolan. Du har själv ett ansvar för att informera dig om vad som hänt när du har varit borta. Edwise är en lärportal för våra kommunala förskolor och skolor och för.


Edwise, så ska du vända dig till personalen på förskolan eller skolan. Här har vi samlat våra kontaktuppgifter och öppettider. Allt samlat på en sida för dig som anställd . Om du skickar ett SMS med sjukanmälan efter klockan blir ditt barn.


Meddelandet registreras då direkt i lärportalen Edwise. Kristianstad och övriga kommuner i nordöstra Skåne. Vår rektor, personal och elever hoppas att du får en riktigt härlig jul! Detta sker via skolans personal och gästföreläsare från näringslivet. E-postadresserFör att nå önskad personal tillämpas oftast principen:.


How Personal Music Moves with Individuals Across Care Settings, Thanks to an Extraordinary Volunteer. We profiled Ginny Hauser, a devoted . NA frågar Lekebergs ledande politiker: Vad vill ditt parti göra för att utveckla Lekebergs kommun ? Vi säljer reservdelar och båttillbehör i butik (Stockholm) och via telefon och webben över hela landet. För mer information om våra båtmotorer,tillbehör och . Jag också nu, fick ju lära sig som barn att inte köra upp saker i ansiktet på folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg