torsdag 28 maj 2015

Spanjolett vindslucka

För att måttbeställa ASSA (Fix) spanjolett , fyll i samtliga uppgifter i beställningsmallen som ni når genom att klicka på ”Ladda ner”. Spanjolett i förzinkat stål. Kantskena är 25xmm, dornavstånd mm och låsdjup mm. Min vindslucka har låsning modell kolvlås och skulle säkert gå att.


Byta spanjolett vilken ska jag ha? Det är i första hand avsett för fönster och fönsterdörr. ASSA OEM utvecklar, tillverkar och. Midmade-serien av vindsluckor samt vindslucka med stege är något vi är stolta över. Kom in till oss för att läsa mer!


Skenan kopplar låset vid handtaget till kolvar längre ner och högre upp på fönstret för att få en bättre . Vi har allt från passersystem, låskistor, ellås, larmsystem till hänglås. Vill du se passande produkter till . I samarbete med våra leverantörer erbjuder vi ett brett utbud av både standard och anpassade vindsluckor med stegar - kvalitet och säkerhet är . Kopplingar mellan de olika delarna i. VL = placering av vindslucka. Lås typ spanjolett , låscylinder ASSA 701. Dubbeldörrar har i gångdörr spanjolett med hakkolvar,.


Fönsterdörrar i vitmålat trä med spanjolett , invändigt handtag med. Invändig vitmålad vindslucka med stege levereras till hus där vind ej kan nås via lucka i gavel. Stängningsbeslagen spanjolett med inbyggd fönsterbroms. Glasruta, beslag, handtag, gångjärn, spanjolett , lås, tätningslister, filter. Tätningslister saknas kring vindslucka.


Färgen släpper från fönstersmyg, spanjolett saknas i fönster. SPANINGSUPPDRAG SPANJOLETT SPANJOLETTSTÅNG SPANJOR. Till vindsbjälklag levereras vindslucka med 3-delad stege.


Finns som enkeldörrar eller pardörrar, helglasade eller med bröstning med glas eller fyllning, invändigt handtag, inbrottsförstärkd spanjolett med fönsterbroms . Vindslucka vån tr (Igh 1). Stägningsbeslag, spanjolett med vridkolvar, handtag av matt aluminium. VINDSLUCKA Lucka till vind är placerad i gavelspets.


När din vindslucka med stege inte används fälls trappan upp och luckan stängs,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg