fredag 22 maj 2015

Metallexpander gips

Skivexpander kallas också för metallexpander , mollyplugg, skruvankare och gipsankare. Metallexpander SAM för enkelgips (skivor) från Essve är till för montering i. Mollyplugg för medeltung infästning i gips -, spån- och träfiberskivor. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Expandern är tillverkad av stål med invändiga gängor för . Essve erbjuder en rad produkter för gipsinfästning.

För att ditt montage ska bli så stabilt och säkert som möjligt. Hos ScanFast Scandinavian Fastening AB köper du metallexpander för fastsättning i gipsskivor. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Vill du ha ännu bättre bärkraft väljer du istället en metallexpander vars fästpunkter kan bära upp till kilo i både väggar och tak. En annan variant för tyngre . Vet inte om du menar mollyexpander nu, men har du endast gips i. Molly eller annan metallexpander (Molly är ett varunamn. inte en expandertyp) är oftast bara att te en tång och rycka tag i ringen på utsidan av . Det är faktisk lätt att hänga tunga saker på en gipsvägg! Du kan välja mellan många olika fästdon när du ska hänga upp något på väggar eller i innertak av gips.

Fri frakt, Snabba leveranser,. Pluggen är försedd med två låstaggar i kragen samt 3-greppvingar . Egen benämning Svensk, Mex enkel metallexp f gips. Elförzinkad metallexpander med skruv som används för montage i spån-, gips - och träskivor.


I gips skulle jag säga metallexpander. I spånskivor har jag aldrig behövt plugg utan använt så grov spånskruv som möjligt. Pluggen er utstyrt med to låstags i kragen samt 3-grepvinger avhengig . De kan monteras med skruv- mejsel eller skruvdragare, men ett tips. Fischer HM metallexpander är avsedd för montage i alla typer av skivmaterial, gips , spån, träfiberskivor, plåt och laminat. Användning av metallexpander.


Metallexpaner används för infästning i gips och andra skivmaterial t ex spånskiva. Avsedd för montage i alla typer av skivmaterial: Gips -, spån - och träfiberskivor liksom plast, plåt och laminat. Gipsexpander i metall (Beijer). Lämplig för montering i skivmaterial som gipsskivor och fiberskivor. Expanderar över ett stort område efter installation och ger . Vore bra att veta vad du menar med metallexpander.


Men oavsett tjocklek på gips så skall mollyn igenom all gips så den kan förankra på . Det idealiska fästsystemet för stabil och pålitlig infästning i gipsskivor. Passar även till spån- och träfiberplattor.

Fischer metallexpander HM passar bra för samtliga skivmaterial, t. HM är förmonterad med skruv eller krok (metrisk gänga) och kan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg