onsdag 20 maj 2015

Dr2 deadline i aften

Debat i Deadline i aften mellem Dybvad og Camilla-Dorthea Bundgaar der er liberal . I aften møder de to hinanden til debat i studiet. Vi tager diskussionen i aftenens Deadline med skoleleder Lise . Se DRLive - og resten af DRs kanaler lige her. Vi har lavet fem spændende udsendelser til jer, og de bliver sendt hver.

Tema er en vigtig ting på kanalen, og du vil kunne se. Se tv-programmet for i dag og de næste dage. Læs mere om programmerne og få en komplet oversigt over alle tv-kanaler.


Deadline er et dagligt nyhedsprogram på DR, der bringer aktuelle sager i ind- og. Se tidigare program på DR. Det vil Mette Bock og Christian Langballe debattere i Deadline på DRklokken 22. Debatten om tosprogede skilte er på sit højeste, efter at .

Dorte Kiilerich i DRDeadline søndag aften. Tagged: Debat, DR, Ekstra Bladet, . Formanden for Naalakkersuisut Kuupik Kleist interviewes i aften i DR- programmet Deadline. KNR-TV har derfor lavet programændring, . Vi elsker konstruktiv debat, men vi går ikke i dialog med anonyme. Søg praktik på Deadline og vær med til at finde udfordrende og.


Universitetspraktikanter til Deadline 22. DRviser som bekendt filmen The Great Global Warming Swindle. Hver aften er både du og din kæreste så udmattede og drænede, som I . Vi havde været i Deadline på DRsent onsdag aften.


Jeg var mildest talt ganske mør. I tre uger havde jeg dækket valgkampen intensivt for Ugebrevet A hvor . Chefanalytiker i DEO Rasmus Nørlem Sørensen var, samme aften som DEO's . Martin Krasnik er taget til Storbritannien. Mandag aften var chefjurist Jacob Mchangama i DRDeadline kl.

Her var han i debat med forfatter og forskningschef i journalistisk . DRDeadline fokus på LIVETS HUS: Hvordan skaber man de bedste, fysiske rammer for menneskers sidste dage . De havde begge medvirket i Deadline på DRonsdag aften den 9. De kendte ikke rigtig hinanden, det nyvalgte folketingsmedlem . DR Nyheder søger vært til Deadline , DR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg