onsdag 27 maj 2015

Civilingenjör maskinteknik antagningspoäng

Civilingenjörsutbildning i industriell ekonomi. Antagningspoängen från det andra urvalet till Chalmers program på grundnivå. Undrar du vad som krävs för att komma in på en viss utbildning? Genom att titta på tidigare års antagningspoäng kan du se vilka chanser du . LTH:s civilingenjörsutbildning i maskinteknik förenar klassiska ingenjörsämnen.


Som civilingenjör i Maskinteknik kan du bli både specialist och problemlösare och kan därmed.

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning. Antagningsstatistik ger en ungefärlig bild av hur stor chans du har att komma in på den utbildning du vill gå. Statistiken visar den lägsta antagningspoängen i . För varje urvalsgrupp visas den som antagits med lägst antagningspoäng.


I listan nedan visas hur många poäng på högskoleprovet som krävdes för att komma in på industriell. Termin, Namn, Lärosäte, Anm. En femårig civilingenjörsutbildning inom huvudområdet industriell ekonomi med möjlighet att välja inriktning mot energiteknik, datavetenskap eller produkt- och . Du har möjlighet att välja till kurser som ger dig behörighet att studera vidare till civilingenjör.


Hitta utbildningar på Studera.

I dagens industriella värld är det ofta programvara som skiljer en produkt från en annan. Vill du förverkliga dina idéer genom att arbeta med produktutveckling i samarbete med näringslivet? Det kan bli verklighet om du läser till ingenjör i maskinteknik.


I affärsingenjörsutbildningen är teknikämnena anpassade till två olika inriktningar : byggteknik och maskinteknik. Båda inriktningarna innehåller minst 90 . Du som väljer att studera maskinteknik kommer kunna påverka framtidens nya produkter! Hampus Hammarbäck läser till ingenjör inom maskinteknik. Intresset att bli ingenjör är fortsatt högt.


Arbetsmarknaden skiter i vilken ingenjör du är, så länge du läst fysik och . Industriell ekonomi och datateknik. Tonårspojkar fastnade i båt till havs – drogs upp av . Som ingenjör ska du ha insikt i hur teknik och ekonomi påverkar varandra och. Hej, Jag har som dröm att studera industriell ekonomi antingen på KTH,.


Sedan finns det jobb inom civilingenjör också men varför den inte är lika. På antagning listas ett tjugotal program som fortfarande är öppna för sen. Högskoleingenjör maskinteknik , International Software Engineering, . Jag tror att antagningspoängen kommer att öka i höst på grund av den . För närvarande studerar jag till civilingenjör och har till sommaren avslutat mitt.


Utbildningen till mekatronikingenjör suddar ut gränserna mellan maskinteknik , datateknik och elektroteknik.

Du kommer att arbeta med utveckling av nya .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg