torsdag 14 maj 2015

Glasfiber københavn

Vi laver alt inden for glasfiber opbygning og reparationer af både, biler, entreprenør materiel, tanke, campingvogne, hestetrailere osv. Vi har over års erfaring i glasfiber raparation og har samarbejde med mange forskellige. Alt i glasfiber Se mere om Novozymes-projektet.


GLASFIBER DK udvikler, designer og producerer glasfiberløsninger til byggeri,. Trænger din båd til en bådreparation? Hos Sletten Bådeværft udfører vi bl.

Kontakt os, hvis du vil have os til at kigge på din båd. Find artikler, guides og køb glasfiber til dit næste gør det selv projekt. Søger du en professionel til glasfiber reparation, kan du med fordel kontakte os.


Vi reparere og fremstiller i glasfiber. Yanmar motor, Skøn og velsejlende klassisk jolle med rundt agterspejl. Se deres priser, kundeanmeldelser, mm. Københavns Yacht og Motorbådsværft ApS.


Vi lagde glasfiber på en år gammel træbåd : Mariannes utrolige glasfiber make-up.

Skal du bruge en erfaren og kompetent formbygger til en opgave der skal bygges i glasfiber eller kulfiber? Så lad JS Formbyg hjælpe dig! Hos Amager Autolakering har vi lakeret motor og sejlbåde i stål og glasfiber i mange år.


London har allerede haft besøg af 1glasfiber -elefanter. Til sommer kommer Elephant Parade. Flydeelementer til kunstig skøjtebane). Variant Trailerfabrik, Vejle.


Toppe til trailere, hestetrailere og brusebunde, samt tag til . Broer udført i glasfiber , eventuelt i hele stykker og helt uden . Velkommen til GLASFIBERMANDEN`S hjemmeside. Glem alt om alle bekymringerne med at få transporteret din glasfiberskade til værkste værft osv. Støbeformen sprøjtes med den indfarvede gel-coat, hvorefter glasfiber lægges op i måtter og polyester sprøjtes i formen ad flere gange for at opnå den ønskede . Flotte orange glasfiberskaller med tydelig struktur i glasfiberen. God stand med normale brugsspor. Kæmpe udvalg til Lave priser og det er nemt at bestille.


Sweet P white, Vægmonteret emfang, Med intern motor. Oliemaling på glasfiber , tekstil og tæppe x 3cm. Du kan leje en kajak i dag, og få en fantastisk oplevelse.

Glasfiber , Flemming Pedersen, og sønnen Martin gået i gang. Herefter gentages processen med nye lag glasfiber indtil en passende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg