tisdag 12 maj 2015

När kan man starta poolen

Utan dessa kan poolen inte startas upp. Kontrollera noggrant att allt är iordningställt innan du startar pumpen. När det är gjort ska vattnet testas.


Har man gjort en riktig vinterkonservering i balanserat poolvatten och haft poolen täckt krävs normalt inga extra åtgärder. Men när är det egentligen dags att starta upp poolen ?

Och speciellt när barnen är små kan man utnyttja alla soliga varma dagar på ett helt . När drar ni igång värmen till poolen ? Vrid handtaget till RENSPOLNING (Rinse), starta pumpen och spola ca. Om poolen är försedd med en trappa, så kan man inom trapputrymmet montera en. Innan du startar poolen kan det vara bra att kontrollera att du har de kemikalier hemma som behövs för att justera poolens PH- och klorvärde.


Hur startar man poolen på våren? Pumpen får inte startas utan vatten, eftersom axeltätningen då kan skadas. I vilken ordning ska jag göra saker, håva, dammsuga, klora, sätta igång.

Jag startar poolen så snart nattfrosten upphört, om det börjar växa . När på dygnet kör ni er pump till poolen ? En tumregel är också att den temperatur du kan få i din pool motsvarar 10. Många tror att det är mycket arbete att sköta en pool , men sköter du. Via en veckotimer i elcentralen kan vi starta cirkulationspumpen så att. Uppstart av poolen efter vintern.


Om man inte gör det (vanligt fel) så börjar det bildas alger som man kan få mycket. Sitter fläkthjulet fast starta INTE pumpen. Läs hela bruksanvisningen innan du startar monteringen.


Folkpool servicetekniker Peter visar hur man gör en enkel vårstart av sin pool. Hur är det egentligen att äga en pool ? Vid våröppning av din pool är det viktigt att det blir rätt från början. Det förutsätter att du vet vilken typ. Tänk på att öppna poolen innan det är grader i vattnet.


Fyll cirkulations pumpen med vatten och starta systemet, kan behövas att upprepas 1-gånger. Eventuellt kan sandfilter behöva luftas genom att man skruvar ut manometern tills det . Detta kan vara sant efter att chockklorering gjorts, men vanligare är att halten av.

När Du startar upp poolen på våren eller har en nyfylld pool börjar Du med att . Det är mycket viktigt att man gör rätt för att undvika. Starta pumpen och kör i 1-min. Poolbyggarna i Stockholm ger dig en lättskött och driftsäker pool som du kan.


Stänger du din pool ordentligt över vintern, blir det mycket enklare att starta upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg