tisdag 26 maj 2015

Em håndbold 2018

EM i håndbold for mænd arrangeret af European Handball Federation. Mesterskabet arrangeres af European Handball Federation (EHF) og . Det går løs i Kroatien fra d. De danske herrer spiller EM i Kroatien fra 12. Mikkel anklaget for kvinde-skub: Nu har sagen taget en ny.


Vild guld-jagt: Blume satte rekord i hårrejsende EM -drama.

EM -lodtrækning: Her er håndboldkvindernes gruppe 12. Du får de bedste EM Håndbold. Frankrig er igen favoritter, men denne gang er der høje odds at hente på DK.


EM -overblik: Stillinger og kampprogram. Her får du overblikket over sendetidspunkter for de danske mellemrunde . Find og køb billetter til Håndbold. Værtsnationen er Kroatien, og de fire værtsbyer er Split, Zagreb, Varazdin og Porec.


Arkaden Food Market, viser alle Danmarks kampe på storskærm.

Se de indledende kampe: Danmark - Ungarn Januar kl. Så vi bruger chancen til at bringe hele højdepunkter og afgørende situationer fra danske slutrunder. Tjekkiet - Danmark Januar . Vi satser på, at Danmark denne aften . Kontorassistent på Jydsk Håndbold Forbunds kontor i kreds 8. Udtaget til EM -slutrunden i Kroatien.


Select Ultimate håndbolden er en top konkurrence bold. Nikolaj Jacobsen har udtaget spillere til EM i Kroatien. I optakten til slutrunden råder landstræneren dog over spillere, idet Jacob Holm . SE TV SPORT LIVE I APPEN Se med når f. Estilling og topscorerlisten. Dagbog fra EM håndbold : Dagens gode gerning.


Danmark skal endnu engang sørge for spænding i de danske TV-hjem med . Sportsredaktør på Flensborg Avis, Ruwen Möller, . I Danmark har vi stort set altid været gode til håndbold. OL-gul et VM-guld og tre EM - guld. U20-herrerne skal spille om 9.

Dansk Håndbold Forbund har åbnet op for en ny portion billetter til. Sports betting and odds for Håndbold UEM , Knockoutfase Landskampe. Det danske herrerlandshold i håndbold.


U20-herrerne hev i går aftes en flot sejr hjem mod Ungarn i deres første kamp ved EM i Slovenien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg