onsdag 13 maj 2015

Rækkehus et plan

Med EDC Boligindekset finder du en nem og hurtig oversigt over rækkehuse til salg i Roskilde kommune. Kunne et rækkehus være noget for dig? Se en liste over alle de rækkehuse vi har til salg over hele landet, og find det, der lige passer dig.


De boliger i Gryagervænget er opført som 1- plans rækkehuse. Alle husene er funderet på samme .

Det har egen lille, flisebelagt terrasse og to altaner - en på . Herlev skyder op, hvor boliger måtte rives ned. Det nye Nørrevang er moderne rækkehuse i flere plan med grønne tage og . Herfølge til salg hos RobinHus. Tilbage så skynd dig at booke en fremvisning. Boligarealet på mer samlet i ét plan.


En hems i opholdsrummet giver jer nogle ekstra kvadratmeter til en hyggekrog - den kan dog hurtigt fjernes, hvis det. De i alt ét- og to- plans rækkehuse , der er tegnet af arkitekterne Holscher Nordberg, er alle orienteret efter solen – deraf også navnet.

I et hyggeligt kvarter i hjertet af Hvidovre finder I dette fine rækkehus. Halvandet plan fordelt på 113kvm, mens I får bonuskvadratmeter i en tør kæl. Hillerø Regnbuen, 1- plans rækkehuse KUN et hus tilbage.


Helt suveræne 1- plansboliger. Solidt muret byggeri fyldt med masser af lækre deltaljer overalt. Adresse Bakkegårdsparken plan.


I stueetagen træder du ind i en dejlig stor . Meningen er, at fabriksbygningen skal rives ne og at der i stedet skal opføres rækkehuse i to plan. Holm Huse bygger rækkehuse , når en god grund byder sig. De kommende rækkehuse bliver mellem 1og 1kvadratmeter,. Rækkehusene bliver udlejningsboliger.


EFTERTRAGTET PLANS RÆKKEHUS. Lejemålet ligger i Labofaparken, Skælskør. De boliger er opført som rækkehuse. Dobbeltvillaen indrettes lyst, optimalt og særdeles familievenligt. Villaen er beliggende i attraktivt og . De otte rækkehuse i to plan har fire værelser, mens etplanshusene har tre værelser – dog med undtagelse af .

Et hus kan også være bygget med forskudte plan. Flere af lejlighederne er i flere plan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg