tisdag 1 november 2016

Hvordan legge taktro

Jun Tømreren vår var ikke i tvil da han skulle legge tak på sitt eget hus: Han. LAST NED HELE ARTIKKELEN og se hvordan du legger et hardt, . Her får du en utførlig instruksjon om hvordan du legger tak. Byggforskseriens presise beskrivelse av hvordan man legger taktro med trebaserte plater eller bor er oppdatert etter gjeldende standarder og eurokoder.


Jun Slik legger du et skifertak.

Vi skal se nærmere på hvordan det gjøres. Tradisjonelt er skiferen lagt rett på taktroen uten papp og lekter. Gammel takstein fjernes forsiktig og lagres for gjenbruk. Det kan for eksempel gjøres på loft dersom man har et . Vår kortfattede og presise beskrivelse av hvordan man legger taktro med trebaserte plater eller bord er oppdatert etter gjeldende standarder og eurokoder.


Vurder samtidig utskifting av. Report another image Please report the offensive image.

Del av film som viser hvordan du legger undertak: montere forkantbor takfotlekten, skjøt midt på en. Hvordan legger man undertak? I vår første takfilm kan du se hvordan dette kan gjøres.


Grimstad Garasjene viser deg hvordan du legger undertak. Begynn alltid med å lage en skisse av hvordan resultatet skal bli før du setter. Når du legger isolasjonssjiktet på den gamle taktroen kan bærekonstruksjonene.


Arbor Taktro er godkjent brukt som frittbærende undertak på takstoler, sperrer, åser eller bjelker med senteravstand m. Benyttes som underlag for legging . Aug Jeg legger med tykk fals ned. Men jeg innbiller meg at det egenlig er omvendt i følge boka. Den sier vel høvlet side opp. Han lurte på å bruke OSB-plater i stedet for å legge ny rupanel. Hva med å la eksisterende taktro ligge også rette opp taket med lektene?


Monteringsanvisning MøreRoyal Takbord. For mer utførlig leggeanvisning henviser vi til:. Sløyfene spikres med varmfor- sinket spiker 2 .

Oct På et slikt solid undertak er det enkelt å både legge og bevare. Se hvordan Irlin og Lars tryllet frem et tidsriktig nytt ba både kjapt og rimelig. Jan Han mener en rekke hensyn taler for å velge ei solid taktro framfor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg