onsdag 3 maj 2017

Lamelltäcke pool

Automatiskt poolöverdrag i vattnet. Snyggt och stilrent pooltäcke för dig som vill ha ett säkert täcke som hindrar barn att haman i poolen när den inte . Walu Roll är ett barnsäkert och automatiskt lamelltäcke som finns i fyra olika. Det är bra att täcka sin pool , det är ännu bättre att göra det utan ansträngning. Med Walu Roll räcker det att avlägsna vindlåset och vrida nyckel till .

Pris lämnas individuellt för varje pool. För prisuppgift ring eller maila oss. Har du ett bra heltäckande poolskydd med optimalt isolerande funktion kan du sänka dina uppvärmningskostnader med upp till jämfört med en pool utan . Lamell täcke består av luft . Covrex nedsänkt lamelltäcke.


Vinn tillbaka dina pengar vid köp av pool eller spabad. Vi fyller år och kommer under året att tävla ut upp till pooler och 25.

Vinterförvaring lamelltäcke. Tjälldén- pool med gaveltrappa och platssvetsad liner. Har också Tjälden pool och lamelltäckning. Sen finns det populära franska poolskyddet Walu Pool poolskydd med modulpaneler och anodiserade aluminumrör.


Vårt automatiska poolöverdrag Aqua har lameller som isolerar och bevarar värmen i poolen. Vi levererar en smidig, lättanvänd och säker lamelltäckning till din pool. Ni får en längre badsäsong och behöver inte genomgå onödigt arbete för att ha kul i . Poolskyddet är enkelt att installera och monteras på pool. Vi frågar Ludwigs Pool och Badrum.


En pool med dolt lamelltäcke i Hovås, Göteborg. För elektrisk anslutning krävs bara en minimal investering. Integrerad motor i upprullningsvalsen (motor i axel). Lammeltäcke, Carlit – ovanmark. Walu Roll Junior har en låg investeringskostnad och är enkel att installera till både nya eller befintliga pooler.


Modellen Junior finns i storlekar från 3xtill 6x.

Stor gjuten pool på ogenerad tomt med sol hela dan. Stor pool 10xmeter med automatiskt lamelltäcke. Vår premium classic pool är ett fantastiskt smycke till ditt hus och din trädgård. Magiline 8xmed Beach trappa samt lamelltäcke.


Infinity-Poolen är en pool av allra högsta klass och utmärker sig genom sin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg