fredag 1 juni 2018

Ulykke motorvej fyn i dag

Tæt trafik på motorvejen: - Vi har ferie, så vi har tid nok. Voldsom ulykke på den vestfynske motorvej ved Middelfart. To mænd omkom og to kom lettere til skade, da fire lastvogne og en varevogn i morges stødte . Den fynske motorvej er lige nu spærret af i vestlig retning ved Langeskov på grund af en ulykke. Ulykken skete, da en bå som var ved at blive transporteret,.


Fyns Politi anmeldelse om, at der er sket et uheld på Eved Aarup, afkørsel 5 i vestgående retning.

Kommunikationsafdelingen Tlf. Efter morgenens voldsomme ulykke på fynske motorvej er der nu atter åbnet for. I dette øjeblik bliver der åbnet for det vestgående spor, og motorvejen er nu . Senere opstod der endnu en ulykke på strækningen - og tre er . Tre alvorligt kvæstet i voldsom ulykke på motorvej. Uheld spærrede fynsk motorvej ved Odense. To uheld gav fredag eftermiddag køer på motorvejen i retning mod.


Fra i dag går politiet benhårdt efter disse bilister.

Den ene person måtte skæres fri af brandvæsnet. Fynske Motorvej blev tirsdag eftermiddag spærret for trafik mod vest. De to patienter blev kørt på Odense Universitetshospital.


Deres tilstande er endnu ukendte. Politidirektøren ved Fyns Politi har besluttet ikke at forlænge visitationszonen ved udløbet i dag , torsdag den . I dag har der på motorvejen i politikredsen været hele 11. Løbende, specifikke ugedage. EFynske motorvej Ny Lillebæltsbro er spærret i begge retninger ifm. Tilmeld dig trafikinformation på din rute.


Rock Under Broens 30-årig historie kan endagsfestivalen i dag melde alt udsolgt. Fyn : Fyns Politi offentliggjorde tidligere i dag en overvågningsvideo fra en tankstation i . Ulykke spærrede motorvej på Fyn: Ambulance kunne ikke komme frem. Fra catwalken til forsvaret: Se billederne af prins Nikolais første dag. Jeg får altid næseblod når jeg oplever noget voldsomt, og i dag ser jeg. Hvem har været nødsaget til at fungere som førstehjælpere ved en ulykke ? Vestmotorvejen ventes spærret indtil klokken 13.


Storebæltsbroen var lukket - massiv kø på Fyn.

DSB lukker alle rulletrapper på hovedbane efter ulykke. En lastbil har siden ved 13-tiden holdt på tværs af motorvejen i det nordgående spor ved Sdr. Borup, hvilket gjorde det umuligt for andre bilister .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg