fredag 29 juni 2018

Skyddsbox led

För användning runt LED -spotlights vid infällning i tak. Förhindrar att isolering och brännbara material kommer i kontakt med LED - lampans heta . Monteras i undertak för att skydda armaturen mot isolering och dyl, eller i innermellanväggar som installationsbox för drivdon och styrdon för t. En lättinstallera svensktillverkad säkerhetsbox i . Defend skyddskåpa Smidig skyddskåpa för en säker installation, passar både LED och halogen. Om du vill fördjupa dig mer i Ecolites.

Det minskar risken för skador pga överhettning av LED elementen. SpotClip-I är en unik produkt som har utvecklats för att montera LED -downlights i undertak eller i akustikskivor. SpotClip downlight skyddskåpor har utvecklats för att montera LED -downlights i undertak. Detta innovativa produktsortiment av skyddskåpor erbjuder . På varje kortsida finns ingångar för 16mm flex slang, utstansade hål . LED ska ju inte bli varma och jag är skeptisk till att skyddsbox behövs. Dessutom anger de på sina skyddsboxar att det är för halogen.


GUspotlights med Philips 4w LED.

Infällning av spotlights, värmeskyd vad gäller? Downlights utan skyddshinkar ? Ersätt dina halogenspotlights med LED. Trygg ehandel, Fri frakt, Fri returrätt, Ingen fakturaavgift, Kvalité LED , Snabb Läs om . LED lampor håller i många år och är dessutom mindre känsliga för vibrationer och stötar. Då jag är väldigt förtjust i downlights så vill jag gärna veta vad det finns för regler när det gäller montering av led -downlights. Infällnadsburkar användes för att skydda armaturerna att komma i kontakt med . Lågbyggande skyddsbox för LED downlights Lågbyggande skyddsbox för LED downlights, med ett genomtänkt montage.


Monteringslåda för LED downlights men klarar även 35W halogen 230V och 20W halogen 12V. Skyddsboxen monteras enkelt mellan. Gjord av svensktillverkad plast i Storlek: 20x20x9cm.


Designlight är tillverkningsföretaget som utvecklats till ett av de ledande inom LED -belysning, spotlights, downlights, drivdon,. Blackbox skyddsbox 230X2. Armaturen är lättinstallerad med spännfjädrar. Capella dim-to-warm LED (Vit). SKYDDSBOX LED Förstora bild.


IP Klassificeringen anger i vilket område i badrummet som de olika delarna är tillåtna att installeras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg