tisdag 19 juni 2018

Vad kostar målning per kvm

Kostnad och tips för att anlita en målare för att måla om huset, fasaden, väggar. Hej undrar vad det kan kosta att spackla och måla ca kvm tak i ett kök? Att måla om fasaden är ett projekt som varierar mycket i kostnad.


Här får du tips och priser för vad en fasadmålning faktiskt kostar. Det beror också på vad målerifirman tar per timme för att utföra fasadmålningen.

VAD KOSTAR DET ATT MÅLA ETT RUM, målare stockholm. I snitt går det åt ungefär en arbetstimme per kvadratmeter väggyta vilket . Att till exempel måla om ett vardagsrum på kvadratmeter tar normalt sett till 15. Räkna med att priset per timme ligger mellan 3och 6kronor inklusive. Om du undrar vad det kostar att måla om ett rum, eller vad kvadratmeterpriset är behöver du inte leta längre! Det kommer alltid att någon gång bli dags att måla om din fasad och det innebär att det är ganska mycket.


Det är flera faktorer som påverkar vad totalpriset blir för att måla om.

Jag tog in målare för att spackla, tapetsera och måla tak. Det var rum på totalt ca kvm. Jag köpte tapet själv (fick tag i målaren via butiken). Prisuppgift på att måla om 1kvm ? Totalt Per månad i fem år i fem år. Här visar vi dig hur mycket ett standard sovrum på kvm skulle kosta att måla om.


För att kunna svara på frågan gäller det att först veta vad det är vi ska räkna ut. Vi tar ut en standard summa på 50kr per 10km. Vill du direkt få en prisuppgift på vad just ditt hus kostar att måla ? På en timme hinner en målare med 2-kvadratmeter vanlig fasa och det ungefärliga priset . Arbete, Enhet, Pris per enhet. Målning av fönsterbåge, foder, karm mm, lpm, 74kr. Att försöka hitta information om vad det kostar att bredspackla och måla ett rum är inte helt.


Vi anser att bra kvalité inte behöver kosta skjortan. Vi vill gärna ta en gratis titt på vad som ska renoveras hos er, så att vi kan ge ett.

Snabbräknat blir ju väggytan kvm , ganska precis en 10-literspytt om . Det är rum på ca kvm tillsammans med ett fönster i varje rum. Bor du i hus får du däremot göra avdrag för all målning och relaterade arbeten på huset,. Funderar på på vad det kostar att anlita en målare eller att renovera ett rum, en fasad. Nedan presenterar vi några exempel på måleriarbeten och tapetsering . Att anlita en målare för att måla ett hus är en bra idé, då man kan känna sig säker på att.


Vi försökert alltid från början vara tydliga med vad slutpriset blir och du kan för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg