måndag 18 juni 2018

Grundolja torktid

Grundolja Träbas V är speciellt lämplig för trä som är särskilt utsatt för vädrets makter. Den tränger in på djupet och. En penetrerande grundolja som innehåller verksamma beståndsdelar mot.


Beckers Grundolja Trä är en flytande impregnerande grundolja som används för skydd av skarvar, ändträ och andra utsatta delar på trä utomhus. Bestå Grundolja trä tränger väl in i underlaget, avvisar vatten och ger ett effektivt skydd mot angrepp från mögel, rötsvamp och blånad på trä ovan jord .

Appliceringsmetod: Pensel avsedd för grundolja. Flügger Wood Tex Grundolja motverkar fuktupptagning och säkrar bra vidhäftning för. Wood Tex Classic - Färglös grundolja som tränger in, ger bra vidhäftning och motverkar.


Impregnerande grundolja för utsatta ytor av trä utomhus för att förhindra vattenupptag. Grundolja ingår i ett flertal av Caparols färgsystem för målning av trä . VISIR Pigmenterad Är en grundning med extra god inträngning, för utvändig träpanel av gran och furu. Används på byggnadsdelar som takfötter, . Visir Oljegrunning Pigmentert är en specialgrundning .

WOODEX BASE är en bruksfärdig, lösningsmedelsbaserad grundolja för grundning av träytor före ytbehandlingen. Grundolja V är en vattenbasera djupträngande grundolja för trä, speciellt ändträ. Torktid 23°C RF: timmar.


Impregnera med Cuprinol Grundolja framför allt ändträ och utsatta delar av konstruktionen. Grundolja hindrar fuktupptagning och är avsedd för grundning av omålat trä. Pensla Landora Grundolja flödigt över ytan. Stryks på ytor som är utsatta för fukt.


Lättstruken och kort torktid. Beskrivning: Alkydoljebaserad grundolja som tränger djupt ner i träets porer och motverkar fuktinträngning och. Trärena ytor grundas med färglös WOODEX BASE grundolja.


UTEGRUND bör målas endast på. Stryk på ett skikt färglös WOODEX BASE grundolja. Speciellt viktigt är behandling av . Fördelar: Lång hållbarhet, kort torktid.


Börja med att impregnera möblerna med grundolja. Vänta minuter och torka . Akrylaten målas i system med penetrerande grundolja och oljegrundfärg.

Den poriga ytstrukturen hos akrylatfärg gör att färgen har större benägenhet att . Grundolja med hälften kokt kallpressad linolja och hälften vald kulör av linoljefärg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg