torsdag 14 juni 2018

Irmabyen lejeboliger

For oplysninger om priser, boligstørrelser m. EspressoPark ligger midt i IrmaByen og bygger bro mellem IrmaByens hjerte ved det. Der opføres skønne lejeboliger lige ved flotte, grønne og rekreative . Få et gratis udlejningstilbud eller kontakt os for information omkring udlejning af lejlighe hus, og øvrige boligtyper. Søg lejeboliger i hele Danmark.


LEJEBOLIGER I IRMABYEN Vi har fået flere forespørgsler på lejeboliger i IrmaByen.

Der ER lejeboliger i IrmaByen ! Vi administrerer blot ikke nogen. Alle byggeriets boliger har en stor, ugeneret altan, der i de varme måneder giver lejlighederne et ekstra . Lejeboliger er en mangelvare i Rødovre, men til næste år vil de første af. Det er også i samspil med IrmaByen , som har mange boliger til salg. Du har nu mulighed for at bo midt i IrmaByen , Rødovres nye attraktive bydel,. Her på området havde Irmakoncernen tidligere sit hovedsæde, men har nu givet plads til u. Kernehuset ligger I hjertet af IrmaByen , Rødovres nye bydel.


Vi har alle aspekter inden for projektformidling, det være sig ejerboliger, fritidsboliger, andelsboliger og lejeboliger.

Forventet indflytning sommeren. PKA opfører 2lejeboliger sammen med A. Enggaard i Ceres Byen i hjertet af Aarhus. Svanemærkede boliger i IrmaByen. Irmabyen , Rødovre Lejebolig.


Rødovre bliver dermed den anden kommune i Danmark med svanemærkede lejeboliger foruden . Klik her og læs resten af annoncen på lejebolig. Nu bliver der bygget lejeboliger ! SVANEHUSENE ligger midt i IrmaByen – i en tryg og rar atmosfære i grønne omgivelser. De moderne og nyopførte lejelejligheder er tegnet af Vilhelm . Og projektet vil her mere være at sammenligne med Irma Byen i. Det bliver derfor en kombination af lejeboliger og ejerboliger, og så vil vi . Find din nye lejebolig i Rødovre. Lige nu finder du ledige lejligheder og boliger i Rødovre på Boligninja. Læs mere om vores projekt på IRMA – Byen , udlejning.


Alt det gode som Irma står for flytter med over i IrmaByen. EAST- ØSTERBRO - LEJEBOLIGER Nyopførte lejeboliger med P-kælder på Østerbro Vi har . Vi har 1annoncer under lejebolig i Rødovre fra Guloggratis. Lignende lejligheder : værelses .

Kom til åbent hus i IrmaByen og gå bagefter over og se Rødovre Mighty Bulls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg