fredag 8 juni 2018

Håndbold damer

Live resultater giver dig hurtig livescore for håndbold. Dato, Aktivitet, Ste Bemærkninger. Test, SDU, Spillerne testes kun en dag. Officielle hjemmeside for Dansk Håndbold Forbund.


Historisk set har Danmark været tidligt med i udbredelsen af håndbold. Mesterskabet arrangeres af European Handball Federation (EHF) og .

VIDEO Frankrig vinder VM i håndbold 17. Trænere: Kristian Danielsen Daniel Rensch. Fysioterapeuter: Morten Kirk Olesen Rasmus Elsborg. Fysisk træner og sportschef: Henrik Lyngby. SønderjyskE har en fodbol en håndbold - og en ishockeyafdeling.


Vi glæder os til at se nye som gamle spillere. Træningskamp Ajax København vs. Emily Sando skifter til København Håndbold. Kampprogrammet for den nye sæson er klar!

Nyheder og analyser om Boxer Herreligaen og Boxer Dameligaen. Alt om håndbold fra ind- og udland samt resultater fra alle de store slutrunder. Roskilde Håndbold kan med meget stor glæde meddele, at træneren for 1. Håndbold ligaerne for herrer og damer bliver snart fløjtet igang og nu har du. Ida Staxen Lagerbon skifter fra Fredericia HK til Ringkøbing Håndbold.


KIF Håndbold moderklub kontakt. Mulig træningskamp mod SGI Esbjerg (KIF 2. division Damer ). Samtidig har vi præsenteret et væld af nye spillere og oveni spillere som fortsætter i Hadsten Håndbold næste sæson o. Søndag spiller København Håndbold den afgørende DM-finale mod Odense. Dermed kan års guldtørke for håndboldkvinder i hovedstaden . Vi træner gange om ugen, og vi spiller i serie 3. Vi gir den gas, når vi træner, så kom gla hvis du har lyst til en god gang træning, kampe og . København Håndbold – Randers HK Randers HK – Herning-Ikast Håndbold Viborg HK – Randers HK Randers HK – EH Aalborg Skanderborg Håndbold.


Romalt IF er din lokale idrætsforening som tilbyder en bred vifte af sportsaktiviteter, tæt på dig som bor i Romalt. Rødovres håndbolddamer har efter kampe, endnu deres første sejr til gode i indeværende sæson, i damernes 1. TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold. Hos Fremad Valby Håndbold er der fokus på det sociale, samtidigt med at vi bestræber os på have et højt sportsligt niveau. Alle er velkomne til at komme til .

Faaborg ØHs damer i Fynsserien sled sig ind på sæsonen efter en ujævn start og sluttede med en sikker hjemmesejr og oprykning til 3. Velkommen til HEI Håndbolds Dame Håndbold -Fitness. For info omkring holdet kontakt venligst en af trænerne, som findes i under-menuen. Vissenbjerg Idræts- og Kulturcenter Torsdag kl.


Flot udebanesejr til håndbolddamer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg