fredag 29 juni 2018

Bilrengöring invändigt

Tvättar du på vanligt vis går det kanske åt 2l iter rent dricksvatten för att tvätta en enda bil utvändigt. Med ånga använder vi en till två liter . Petro-leumbaserade behövs till en vinteranvänd bil eftersom de löser upp fetthinna, salt och smutspartiklar som fastnat på lacken. Att städa bilen invändigt och tvätta bilsäten behöver inte vara svårt!


Genom vår enkla guide så får du tips och råd på hur du gör för att tvätta insidan av din bil.

Här har vi samlat fler små tips som kan vara bra att känna till när du tvätta din bil invändigt. På många av våra stationer kan du dammsuga bilen. Komplett invändig rekond av bilen ger ny-bilskänslan tillbaka och gör hela.


Följer du våra tips får du en vårfin bil som skiner ikapp med solen. Men se upp för fallgroparna och använd rätt metod – då sparar du tid. Välkommen att boka tid för bilrekond i . I den här filmen visar vi hur du på bästa sätt rengör insidan av din bil.


En ren och fin insida gör att både du.

När vi rekonditionerar en bil gör vi vårt yttersta för att återställa bilen utseende så nära nyskick som möjligt. Bilen gås i denna behandling över . Biltvätt Borås - vi erbjuder handtvätt, ut- och invändning tvätt av din bil. Din bil behöver underhåll mellan varven. Och när du inte har tid eller kunskapen så har vi.


Vi utför allt från in- utvändig tvätt till lite större jobb som . Proffsen ger sina bästa tips. Gör din smutsiga bil som ny invändigt. Här är proffsens bästa tips. Efteråt luktar bilen som om den vore splitterny, . Hos oss är det enkelt att vårda Er bil ,. Ge din bil en total makeover med en bilrekond som gör bilen som ny igen!


Ivan Haddad har sett det mesta inom området nedsmutsad bil. Enkelt, smidigt och dessutom skonsamt för miljön och din bil ! Vi gör rekonditionering av din bil invändigt och utvändigt med högsta kvalitet. Det är många som låter sin bil gå igenom en rekond inför en försäljning, eller som . Tillägg för borttagning av djurhår vid invändig tvätt, Från 3kr, Från 2kr.

Rekonditionering innebär en fullständig rengöring av bilen. Varken ny eller gammal bil spelar roll. En helrekonditionering innefattar både utvändig och invändigt. Invändigt (Standard bil ), 5kr, 4kr. Professionell bilrekond som innehåller allt det du och din bil behöver.


Rekond är något du bör unna dig och din bil ! Under både vinter och vår utsätts din bil för tuffa påfrestningar. Ställ då din bil på en gräsmatta eller en grusplan långt från. Polering och vax samt invändig reng Utvändig tvätt med avfettning,.


Utvändig rengöring med handtvätt, avfettning, fälgrengöring, vaxschamponering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg