tisdag 26 juni 2018

Renovera möbler stockholm

Renovera Möbler - företag, adresser, telefonnummer. Jag arbetar med renovering av klassiska möbler för att de ska återfå sin stabilitet, funktion. Företaget finns i Uppsala, men välkomnar kunder från Stockholm.


Allt för att vi ska kunna erbjuda dig och dina möbler det bästa hantverket. Hos oss kan du lämna in allt från moderna till riktigt gamla, antika möbler.

En ranglig stol är kanske den vanligaste pjäs som kommer in till Anna Löfstrands firma för möbelrenovering i Hägersten i Stockholm. Ibland kan det handla om möbler som målas vita och ej är helt perfekta i målningen. Möbelsnickerier i Stockholm.


Arvegods som är flera generationer tillbaka vinner de flesta på att lämna in till en fackman att renovera. Slitna och trasiga möbler blir fräscha igen. Klicka på och stig in Har ni en kär möbel,.


Jag återskapar livet åt din möbel så att den kan fortsätta leva vidare i flera generationer.

Oavsett om du ska renovera eller måla om möbler så finns det massor begrepp och saker att tänka på innan du sätter igång och renoverar din möbel. Detta är en fråga vi får ofta. Den fina kvalité som äldre möbler ofta har finns knappt längre att köpa ute i möbelhandeln.


Det är helt enkelt för dyrt att tillverka . Ge dina möbler ett nytt liv. Vill du lära dig att klä om möbler ? Trasiga och slitna möbler behöver inte hamna på tippen. Hon har lagt ner ansenlig tid på att renovera den och har klätt den i ett dyrt . De stora mästarna höll uteslutande till i Stockholm.


Reparera och klä om dina möbler. Rädda gamla möbler istället för att köpa nya. Här kan ni lämna in antika eller moderna möbler och föremål för renovering eller restaurering.


Vi klär om och renoverar gamla möbler , utför stoppningsarbeten av plymåer, dynor, fasta. Vi utför renovering och möbelomklädsel med stil och design. TAPETSERARE RENOVERING SNICKERI.


Sök efter experter inom möbeltapetsering och renovering i Stockholm för omklädsel, omstoppning och renovering av möbler.

Gilbert restore lackerar och renoverar möbler och inredning, av trä för inomhusbruk. Vi är Stockholms mest erfarna aktör på området och samarbetspartner till. Vi bygger om i Stockholm och därför söker mängder av möbler nya rum.


Behöver du hjälp att klä om möbler ? Vi är en möbeltapetserare i Stockholm som tar oss an allt ifrån renovering till stoppning och klädsel av nya möbler. Efter kvällskurser i möbelrenovering i slutet på 80-talet startade jag eget och började arbeta med gamla möbler. Pottskåpet blev namnet på företaget. På en kurs i möbeltapetsering lär dig du renovera möbler på ett traditionellt sätt med rätt material.


Vi hjälper dig med allt från omklädsel till total renovering av dina stoppade möbler. Gammalt som nytt är välkommet. Professionell service med lång erfarenhet, professionellt utförda arbeten och service ut i fingerspetsarna arbetar vi för att skapa en så fulländad leverans för er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg