torsdag 28 juni 2018

Villalejlighed vanløse

Find din drømmebolig hos os - Kom nemt i gang med din søgning i dag. Her udbydes skønt beliggende villalejlighed beliggende på 6mstor. Metro og S-tog fra Vanløse Station.


Lys og venlig villalejlighed på kvadratmeter i roligt kvarter, tæt på offentlig transport og indkøbsmuligheder. Hyggelig villalejlighed indeholdende gode værelser, en lys hyggelig stue, et køkken-alrum og et lækkert badeværesle med kar og brus, som befinder sig i stue .

Tjek om det passer til din økonomi på sunday. Ejendommen Flot nyrenoveret ejendom med dejlige villalejemål med adgang til stor fælles have. Der er desuden parkeringspladser til hvert . Villalejlighed vanløse fra Kr. Charmerende villalejlighed med brugsret til eget havestykke! FLOT NYRENOVERET VILLALEJLIGHED på stille og børnevenlig villavej i Vanløse med kort afstand til stort set alt - herunder skoler og institutioner, indkøb og . Find de bedste tilbud for boliger villalejlighed københavn vanløse.


Nu udbydes velindrettet villalejlighed i det skønne vanløse.

Dejlig lys villa lejlighed i nyrenoveret ejendommen. Lejligheden er perfekt til den . Deleboligen er velegnet til 2-roommates. Vi ved at det er betydningsfuldt at handle bolig, og derfor hjælper vi dig . Find boliger til leje til en god pris.


Se 1boliger til leje til vanløse fra Kr. Ny dejlig villalejlighed er lige kommet til salg ☀ se snart mere på vores hjemmeside. Find Lejelejlighed - Vanløse på DBA. Det store udvalg af ledige lejligheder til udleje over hele landet gør det nemt for dig at finde en billig lejelejlighed på DBA.


Velkommen til Slotsherrensvej 5 hvor vi nu kan præsentere jer for denne flotte og helt moderne villalejlighed. Med denne bolig skal I hverken gå på kompromis. Når to designere overtager en villalejlighed i Vanløse , sker der smukke ting med indretningen. Kom med indenfor og se selv. Feriebolig på Højstrupvej ved Vanløse metro i Vanløse , København.


Boligrapport for Katholmvej 2B, 1. Vanløse - Find information om oversvømmelse, radon, jordforurening, skoler, BBR,.

Træk i hjørnet for at bladre. Alt i alt en fuldtudstyret og fuldt funktionel stor villalejlighed med virkelig god. Par med tre små børn i alderen 0-år bosiddende i Vanløse , tæt på København.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg