fredag 8 juni 2018

Finspackel bil

Lättflytande 2-komponents polyesterspackel för reparation av mindre bucklor, skador och håligheter. Hitta rätt reservdelar till din bil. Fyll i ditt registreringsnummer så visas bara delar som passar ditt fordon. Eller välj din fordonsmodell.


Mycket tät ytfinish, lämplig för ytor som ska övermålas eller lackeras.

Att lägga finspackel direkt på en rostporig yta är däremot helt förkastligt, ty då. Det är så att jag håller på att fixa rost på min bil , det är massa rost! Blir väldigt lite slipjobb, sen finspackel på. Finspackel F är ett traditionellt finkornigt sandspackel. Användningsområde Lämpligt för bredspackling, spackling av skarvar i gipsskivor och and.


När det gäller handspackel skiljer man även på allround- och finspackel. Hur lättslipat är det egentligen?

På burken står det extra lättslipat spackel, stämmer det? I dom fall man måste spackla tjockt är det att föredra glasfiberspackel följt av ett tunnt skinn finspackel innan lack. Ska upp till sthlm i helgen så tänkte svänga förbi biltema och köpa lite såns som inte finns på gotland :) Biltemas finspackel är en sådan sak . Bygger tillräckligt mycket och lättast att arbeta med. För allmänt bruk som fyllnings och finspackel med enastående slipbarhet. Snabbtorkande finspackel för utjämning av små ytliga ojämnheter som . Under denna kategori har vi samlat finspackel , kemiskt trä och andra.


Lättviktsspackel för inomhusbruk. Enkelt att bre ut, lättslipat och sjunker minimalt. Fint allroundspackel för bl a puts, betong och skivmaterial. Laitis har ett stort utbud av bilutrustning som gör din bil säkrare, smartare och mer. Välj ut tillbehören som passar just din bil här!


Kan användas som en fin spackel , fyllnadsspackel, träspackel till så väl måleri, bil och båt. Mycket god vidhäftning och kan appliceras enkelt i tjocka skikt med . Först glasfiberspackel, sen finspackel och till sist sprutspackel, eller?

Skippa gärna sprutspackel, gör så fint som möjligt med polyesterspackel . Utjämning och reparation av betong. DR är ett självutjämnande dammreducerat pumpbart finspackel avsett för . Finkornigt sandspackel för användning inomhus av väggar och tak. Att råka ut för en plåtskada exempelvis på sin bil är inget man drömmer om men som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg