fredag 3 april 2015

Gipsankare plast

Driva gipsplugg i plast eller metall. Till lätta upphängningar som lampetter, speglar, bilder och gardinstänger på vägg. När du ska sätta lampkrokar i taket kan du även välja ”platta” pluggar i plast eller. När du monterar ett gipsankare förborrar du i väggen med lämpligt borrstål . Plastankare som skruvas in i gipsskivor med hjälp av mejsel.


Skruv: Ø5xmm med PZ2-spår.

Vill du montera tyngre saker på din gipsvägg men är orolig för belastningen. Att använda gipsankare är ett bra sätt att möjliggöra montage av saker som vanlig . Varmförzinkat ankare, självborrande infästning i gipsskivor. GIPSANKARE M SKRUV ST 4X35.


Ankaret slås in i gipsen med en hammare, därefter skruvas en skruv in som expanderar ankaret och samtidigt sätter fast . ESSVE Täcklock är avsedd för täckning av karmskruvshål. Pluggen består av två delar, dels en i mjukare plast som pressas samman, dels en hårdare som. Gipsankare används för tyngre infästningar.


Sopsäck plast LLD R(X3) Visa varianter.

Drag plast kragen längs banden med andra handen tills kragen ligger an mot ytan. Här hittar du pålitliga plugg som kan användas till en mängd byggprojekt. I vårt stora sortiment hittar du bland annat gipsankare , lättbetongplugg och . Enkelgips, dubbelgips, gipsankare bla bla bla. Efter att ha borrat ett hål konstaterade jag att det var enkelgips och köpte därför gipsankare för . Det finns även ankare för allmänna fixeringsapplikationer, bl.


Ingen förborrning vid enkelgips. Expanderande gipsplugg ger starkare . SKIVANKARE PLAST RT-DRARAWL EFZ 12ST. Många har någon gång monterat en klassisk antennkontakt i plast och stört sig över hur komplicerat det är. Vi erbjuder olika storlekar av universalplugg, plastplugg, spikplugg, lättbetongsplugg, nylonplugg, träplugg, fasadplugg, skivplugg samt gipsankare , expander, . Förzinkad skruv med försänkt huvu för vägg av gips eller spånplatta.


För Bärlist BL används inte distanshylsan. DRIVA gipsankare avsedd för infästning i gipsplattor från mm. Det där som kallas gipsankare i Clas Ohlson-länken tycker jag ser mera ut som en ordinär skruv det me och det är såna skruvar jag tänker på . Bekvämt vinklat handtag,Monteringsverktyg för gipsväggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg