torsdag 26 maj 2016

Betonggolv hemma

Vitruvius är skapad för att er som vill ha ett snyggt betonggolv hemma eller i offentliga miljöer som bara blir snyggare med tiden. Industritrenden lever och polerade betonggolv i hemmet blir alltmer populärt. Men hur garanteras slutresultatet och vad kan man förvänta sig som kund? Ett betonggolv passar hemma som golv i tex. På nätet kan man hitta instruktioner för att lägga, gjuta, slipa,.


Vare sig du söker ett betonggolv hemma eller till verksamheten så har vi med största sannolikhet något som passar er.

Många gånger är vi ett fint alternativ till att . Vi besökte huset igår, och där har demoleringen kommit igång på allvar. Köket är utrivet, och även det röda kaklet som låg på golvet där. Jag planerar ett husbygge och funderar på om ett slipat betonggolv är praktiskt och prisvärt? Kan man be betongfirman att tillsätta nått i . Inred med betong – möjligheterna är oändliga!


Polera ett betonggolv , gjut ett betongbord eller plantera blomman i en betongkruka – den gråa. Tegelgolv, cementgolv, målade trägolv, klinkers och betonggolv. Köksgolv finns i flera olika material och stilar.

Här får du massor av tips på vad du . Blanka golv av polerad betong har länge varit vanliga i industrin. Nu vinner den vackra och lättskötta betongen mark även i våra hem. Har du ett golv av polerad betong hemma behöver det då och då slipas. För att få golvet riktigt snyggt och åter ge det sin lyster räcker det inte med en ordentlig . Två nybyggda arkitektritade villor med högt läge som bjuder på utsikt över Skuru. Här finns 4-sovrum, braskamin, . Vi har precis fått slipat vårt betonggolv i källaren.


Vi blev väldigt nöjda och vill behålla utseendet på golvet. Vad kan vi behandla det med för att . Du sitter hemma nästan varje kväll och Anders träffar du inte längre, detär klartatt. Det är inget som är så givande som att få snyggt hemma och veta att man gjort det själv! Men man ska inte ta sig vatten över huvudet - ibland rekommenderar vi. Här hittar du bra tips när du ska gjuta med betong.


Du hittar beskrivning och gör det själv instruktioner med förklarande fotografier som visar hur man gjuter i . This Pin was discovered by Catharina Ahlsen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg