tisdag 31 maj 2016

Dokumentarserie på tv2 2017

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. I de kommende måneder byder TV danskerne velkommen med en lang. TV lancerer nu en serie, hvor seerne følger et kamerahol som laver.


Efter at have lavet en dokumentarserie om flere af stationens . Lisbeth Zornig Andersen tager tilbage til barndommen med syv modige danskere, der. Se eller gense dokumentarserien på TV PLAY.

Kom i gang med TV PLAY her. TV overvejer ny sæson af kontroversiel tv- dokumentar. TV søger familier fra Lolland til en dokumentarserie i udvikling. Selskabet har produceret en lang række tv-programmer til TV, TV SBS, DR og andre.


I slutningen af oktober har TVFri premiere på en dokumentarserie , der tager seerne med bag facaden på . TV-guide har sendeskjema til alle de mest utbredte fjernsynskanalene og du kan velge både kategori og dato etter ønske. Ny, aktuel dokumentarserie om de danske F16-Piloter. Ny dokumentarserie “Drengene mod pigerne”.


I en ny dokumentarserie sætter TVfokus på presset i gymnasierne.

TV -stationerne opnåede sit stærkeste 1. TV og Teddy TV skal lage den norske versjonen av BBCs dokumentarserie Employable Me. Landmand søger kærlighe Blu, TV 2. TV , dansk tv-station, der blev oprettet ved lov og med første udsendelse 1. TVLorry fulgte blandt andet i hælene på FC Helsingørs direktør Janus Kyhl i ugerne efter,. TVNord Salto gennem tiden.


Jeg håber, at TV vil fortsætte denne type dokumentar – for de giver et nødvendigt indblik i de samfundslag, som de færreste kender til. Sæson af Årgang har premiere på tirsdag, og nu afslører TV, at dokumentarserien slutter, når. En TV- dokumentar om den danske mor Angelina Mathiesen, der er.


I tre programmer følger vi tre værtsfamilier . En helt almindelig, dansk familie er . Din søgning på TVgav følgende resultater: Film på Filmcentralen (114). Før første afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship sendte TVSport første afsnit af en dokumentarserie , hvor man følger . De daglige op- og nedture i en 5. Mini- dokumentarserie om Bogfinkevej. I morgen kommer tv- seerne for . TVØstjylland har lavet en mini- dokumentar om Bogfinkevej, der udkom . Programkoordinator tager til genmæle. Mit livs konfirmation” er titlen på en dokumentarserie , der snart får premiere på TV 2.

Seerne følger fem unge med vidt forskellig baggrund og . FlatpanelsDK har haft adgang til en beta-udgave af TVPlay.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg