onsdag 25 maj 2016

Tvätta fönster med diskmedel

Diskmedel är mycket bättre när du ska putsa fönstren hemma. På våren får jag sån energi och då är det roligt att putsa fönster och göra fint,. Tvätta av fönstret och gnugga bort fläckar.


Det är en konst att tvätta fönster utan att det blir fläckar eller ränder. KONSUMENT Putsa fönstren som proffsen gör.

Utan dyra medel och mirakeltrasor. Och diskmedel och vatten, säger Marléne Eriksson, vd på städföretaget Fejax och . Jag rekommenderar att man putsar sina fönster åtminstone två gånger. Självklart behöver du ett medel också och där funkar faktiskt ett diskmedel bäst.


En plötslig lust att putsa fönster är ett riktigt säkert vårtecken. Men glöm fönsterputsmedlet, proffsen använder diskmedel. Lär dig hur du ska putsa fönster för att få ett skinande resultat utan repor eller fläckar! Med de här smarta tipsen kommer din fönsterputsning gå .

Det behöver inte vara särskilt svårt att få fina rena fönster. Se videon på hur du bäst putsar dina fönster. Här är saker du aldrig bör rengöra med diskmedel ! Om du vill tvätta bilen på egen hand med hink och slang är det viktigt att välja rätt rengöringsmedel. Bästa valet när du ska putsa fönster är anpassat fönsterputsmedel.


Däremot är vanligt diskmedel med lite varmt vatten det som proffsen använde när det ska. Med en gång skall sägas att såpa inte är det ultimata fönsterputsmedlet. Det bästa medlet för att tvätta fönster är diskmedel. Tidigare körde vi med Yes, men alla diskmedel innehåller olja för att det inte. Fönstertvätt: Det viktigaste är att tvätta fönstren ordentligt rena.


Men självklart går det att tvätta fönstren med bra resultat själv. Med ljummet vatten och vanligt diskmedel kommer man långt. Använd diskmedel eller fönstersåpa och varmt vatten. Kolla in enkla knepen som gör dina fönster skinande rena.


En bra skrapa, en stor hink, vatten och diskmedel , en mikroduk, en putsduk och . Alla går inte att putsa dock, eftersom vi har riktigt stora fönster och vissa är.

Nu är det hög tid att putsa fönster så att vårljuset kan få komma in ordentligt. Men det är inte glasklart hur man gör fönstren skinande rena. För att få skinande rena fönster är ättika ett gott råd. Alla behöver då och då tvätta sina fönster för att de inte ska se. I utav hem så använder jag lite Yes, Grumme diskmedel eller liknande i några liter vanligt . Att putsa fönstren är kanske inte det roligaste som finns, vi är många som drar oss.


Blanda en matsked vanligt diskmedel med en halv deciliter vinäger och två. Frågar du tio olika personer kring hur de putsar sina fönster så kommer du att få. Måste putsa fönster nu, mannen gjorde det i förra veckan med. Jag brukar först tvätta fönstret med vatten och diskmedel med en trasa.


Yes diskmedel och litelite sköljglans som man använder till diskmaskinen. Mina fönster är skinande rena och jag har aldrig använt något annat. En alternativ metod att tvätta fönster är att med ljummet vatten, diskmedel och Wettex-trasa rengöra glasytor och närliggande fönsterkarmar noga och eftertorka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg