onsdag 11 maj 2016

Lejligheder til salg københavn

Få det fulde overblik, uanset hvilken type ejerlejlighed du søger. Dejlig lejlighed 8m fra KGS. Få en e-mail, når der kommer nye boliger til salg. København har været den danske hovedstad i ca. Kom hjem til en lejlighed med en fantastisk udsigt ud over.


Adam Schnack har både villaer, lejligheder og andre luksus boliger til salg.

Vi har mere end års erfaring med vurdering, præsentation og salg af . Markant færre ejerlejligheder sættes til salg i Region Hovedstaden end for et år siden. Lær også Sydhavn bedre at kende og find ud af, om du har lyst til at bo her. Beliggende i smørhullet på Nørrebro, men med ejendomme til salg i hele Storkøbenhavn, tilbyder vi. Lejlighed Sjælden udbudt herskabelig lejlighed med Kongefamiliens mest populære familie . Kobberhusets lejligheder er fordelt på otte etager med tagterrasser og.


Liebhaveri for den kræsne køber topmoderne og gennemført penthouselejlighed med privat . Vi sælger almindelige privatboliger og står desuden for salg og . Markedet er mættet for luksuslejligheder.

Behovet for boliger i byen . Et palæ, som tidligere har været ejet af kongen, er ved at blive lavet om til lejligheder. Stigningen har i dette forår været så kraftig, . Ejendommen er registreret som en 2- familie ejendom, men pt. Besøg butikken på Vesterbrogade 144B, st.


Liebhaver lejlighed i Latinerkvarteret med altan i stille og lukket gårdmiljø. Royale stuer – og Danmarks største lejlighed. Name Last modified Size Description.


Sjællan hvor Fyn og Jylland har 9færre huse til salg , . Christianshavn – Krøyers Plads. Hos EDC Poul Erik Bech har vi ekspertise i projektudvikling, - salg og -udlejning. Hos os får en sikker handel til en fair pris når du har en lejlighed til salg.


Alle lejligheder på Myrholm har rummelige opholdsaltaner som tilfører . Vores speciale er at sælge lejligheder og KUN lejligheder. Stor success for ny billig måde at sælge bolig. Den danske erhvervsmand Peter Asschenfeldt, der er . Der er minimal trafik i ejendommen, idet der kun er yderligere to lejligheder i opgangen.


Priserne for både huse og lejligheder på det danske boligmarked. I en yderst charmerede ejendom med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg