torsdag 26 maj 2016

Grundfärg med kvistlack

Nordsjö Kvist- och spärrgrund är en vattenburen spärrande grundfärg för trä. Grundfärg , spärrgrund och kvistlack i ett för alla ytor med behov av spärrande effekt, både nytt och gammalt underlag. Mindre moment och bättre skydd.


Den här produkten är till för att minska risken för genomslag från kvistar vid målning av trä inomhus. Kvistlacken innehåller inga starka lösningsmedel . Alla säger att man måste måla med kvistlack för att inte kvistarna ska.

Eftersom färgen är gjord på isoparrafin har den också fördelen av att vara . Det här är en vattenburen grundfärg som används på träytor inomhus t. KVISTLACK NORDSJÖ ORIGINAL 0. Tröttnat på träpanelen i köket? Måla om panelen istället för att slita ut den. Beckers Panelgrund är en vattenburen grund-.


På trärent virke behandlas alla kvistar med kvistlack. Lacken hindrar kvistarna att blöda igenom färgen och bilda mörka . Interior Stop Primer - Flügger Interior Stop Primer är en vattenburen, spärrande grundfärg för trä inomhus.

Stort sortiment av produkter från Grundfärg Nordsjö Original Häftgrund. Kan även användas som grundfärg för träpaneler innan täckmålning, för att . Vattenbaserad kvistlack för behandling av kvistar på obehandlat trä, inom- och utomhus. Minskar risken för missfärgning och e. Fläckbättra sedan med Servalac grundfärg på spacklade ytor.


B-I-N är en vit matt shellackbaserad kvist- och isoleringsgrundfärg som kombinerar snabb torktid med oöverträffad vidhäftning och bästa . Innehåller inga starka lösningsmedel och är därför skonsam . Räkna med att en grundfärg räcker till ca kvm och en påse av. Undvik så långt som möjligt konventionellt spackel, lim, kvistlack och andra avancerade . Såg att du tipsat om att måla grundfärg på gammal tapet innan man sätter upp. Blanda till en grundfärg bestående av volymdelar kokt linolja och del färg.


Stryk mycket tunt och låt torka. Du behöver ingen speciell grundfärg , utan färgen späds istället till målning av. Lacka eventulla kvistar med kvistlack och grundmåla med en grundfärg.


Spackla ojämnheter och sprickor, slipa och damma noga innan du . Med JOTUN Kvist- och spärrgrundning får man både kvistlack och grundning i en och samma strykning. Scotte Grund används som grundfärg för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg