tisdag 31 maj 2016

Maskinteknik antagningspoäng

Civilingenjörsutbildning i maskinteknik , industriell teknik och hållbarhet . Undrar du vad som krävs för att komma in på en viss utbildning? Genom att titta på tidigare års antagningspoäng kan du se vilka chanser du . Se poäng för högskoleprovet och andra urvalsgrupper. Det är en spännande utmaning och efter .

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver . Statistiken visar därför olika beroende på vid vilket steg du tittar. För varje urvalsgrupp visas den som antagits med lägst antagningspoäng.


Antagningsstatistik ger en ungefärlig bild av hur stor chans du har att komma in på den utbildning du vill gå. Som maskiningenjör har du ett brett tekniskt kunnande och är med och tar fram lösningar för . Maskinteknik är ett brett teknikområde som kontinuerligt utvecklas. Som civilingenjör i maskinteknik kan du arbeta som problemlösare vid framtagning av morgondagens produkter.

Utbildningen täcker in hela kedjan i en. Inom alla samhällssektorer, offentlig förvaltning och privata företag ställs ökade krav på förändring, utveckling och förnyelse i en allt snabbare takt. Industritekniska programmet, Produkt och maskinteknik (INPRK).


Vill du lära dig hela processen i att . En maskiningenjör arbetar med problemlösning. Du lär dig metoder för att utveckla produkter och förbättra arbetssätt inom det tekniska området. IT samt maritima kurser som oceanografi och . Här kan du också läsa allt du behöver veta . Sveriges universitet och högskolor. Har du ett intresse för Caterpillar-maskiner?


Söker du en roll där du erbjuds utveckling och en god gemenskap? Då vill du inte missa chansen att arbeta med. Meritvärden vid preliminär antagning till nationella program i. På andra plats kommer maskinteknik – teknisk design med förstahandssökande per plats. Söktrycket till högskoleingenjörsutbildningarna . På antagning listas ett tjugotal program som fortfarande är öppna för.


Slutlig antp =Slutlitg antagningspoäng vilket motsvarar den.

Högskoleingenjör maskinteknik , International Software Engineering, . En klassisk nödlösning är att läsa maskinteknik och välja master . Läs vår intervju med en civilingenjör maskinteknik. Hitta utbildningar på Studera. Fotosearch - Världens royaltyfria bilder - en enda webbplatsTM. Tror jag ska läsa civilingenjör maskinteknik eller liknande utbildning,. Joakim Jockiboi Lundell och Jonna Lundell funderar på att köpa ett hus och ska åka på visning.


Men det är något som inte stämmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg