fredag 13 maj 2016

Rens af natursten

Vi tilbyder innovative og bæredygtige løsninger indefor naturstensoverflader, rensning af luften vi indånder, samt trægulve der forbedrer indeklimaet. Find herunder dine mest egnede produkter til rengøring, pleje og vedligeholdelse af dine naturstensprodukter. Vi fører hele plejeserien fra Akemi programmet . Vejledning for vedligeholdelse og rengøring af granit og natursten , udendørs. Alger påføres alge rens , og herefter rengøres som ovenstående.


Akemi stenrens er det bedste rengøringsmiddel til effektiv rens af marmor, terazzo, tegl,.

Natursten dækker over marmor, skifer, granit m. De er baseret på mineraler der er flere millioner år gamle, herunder kalk. Ved at slibe dine natursten fjerner du naturligt en masse . En bordplade i natursten kræver ikke megen vedligeholdelse, og så er den. Din bordplade har rigtig godt af at få tilført bivoks eller en anden . Et typisk stuegulv behandles i løbet af en times ti og kan bruges kort tid efter.


Forside Produkter Flise- og klinkepleje NY mira 1. Imprægnering og vedligeholdelse af natursten kræver en del kendskab til natursten.

Vi anbefaler altid at imprægnerer. Alt i granit, naturskifer, travertin og sandsten. Prisgaranti og professionel . Det er vigtigt at gøre sig det klart, at drift og vedligehold af natursten allerede.


Vi hos NS Treatment har specialiseret os i alle former for natursten , som granit, marmor,. Rens og imprægnering af gammelt keramiske flisegulv, 2m2. Granit er en bjergart, der består af bla. Special produkter til stengulve, stenoverflader i granit, marmor og natursten.


Stensæbe til vask af alle typer natursten. Til grundrengøring af alle stentyper. Fjerner lag af voks, tynde lag betonfilm, sod- og tjærepletter, rester af plasticmaling på alle natursten. Bredt udvalg af effektive plejeprodukter til fliser i natursten ! Klik her og se vores udvalg af kvalitets plejeprodukter til fliser i natursten.


Husk efterfølgende overfladebehandling af natursten. Få gode råd til rengøring af natursten , cementbaserede og keramiske fliser. Snavs, kalk og pletter – dine fliser bliver udsat for lidt af hvert, . Skalflex Extrem- Rens påføres.

Til marmor, terrazzo, travertin, natursten. Max 3-gange årligt kan der bruges en let syre indeholdende rens til at fjerne. Uundværligt til den indledende afvaskning af gulve af blanke natursten , der ikke. Til fjernelse af kalk, cementslør, rust, ir, oxyder, hudfedt og.


Mulighederne indenfor sten kan du opdele i beton, tegl eller natursten. Daglig rengøring: Let og daglig rengøring af løst snavs kræver ikke vask, men klares med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg