onsdag 11 maj 2016

Voks til vådrumsgulve af tegl og natursten

Bredt udvalg af effektive plejeprodukter til fliser i natursten ! Klik her og se vores udvalg af kvalitets plejeprodukter til fliser i natursten. Er ikke velegnet i vådrum og brusenicher. Ideel på indendørs vægge af mursten og natursten til at forhindre aftørring af overfladen.


Påfør på en tør og ren overflade, med poleruld til voks eller klud ( pensel til vægge), et jævnt lag FILAMATT. En gang voks af den slags, som er beregnet til gulve af natursten,.

Tegl og klinker er populære og velegnede til indendørs belægninger. Hvad skal du tage højde for. Overfladebehandling af natursten. Har overtaget et hus med travertin gulv.


Decorativa passer fantastisk godt til miljøer, hvor man ønsker at genskabe rustikke gulve i tegl. LIP klinkevask eller voks , skal man være opmærksom på, . Det er i hvert fald natursten. Den sidste form for hårde gulve,.

Voks til vådrumsgulve af tegl og natursten. Til regelmæssig rengøring og pleje af f. Granitbutikkens webshop har et bredt udvalg af plejeprodukter til natursten. Denne pasta fjerner effektivt fedt, olie, voks pletter og misfarvninge. Indendoers-belaegninger-af-tegl-og-klinker-5_53af6bc1c8.


Natursten af enhver type: granit, marmor, kalksten. I vådrum er det altid en god idé at tørre fugerne efter vandpåvirkning. Blandinger af rene stenmaterialer, rent uglaseret tegl og rent beton. At overflader, der skal behandles med voks , olie eller lignende, får den nødvendige. Fliser og klinker er lette at rengøre og er velegnede til vådrum samt rum med stort slid.


Området er ikke i vådrum , og dermed ikke karakteriseret som vådzone. Eventuelle revner i asfaltlaget skal udbedres og overflade-behandling som f. PCI produkter til rengøring, pleje og beskyttelse Keramiske fliser, natursten og andre overflader i. Tætte og sikre vådrum med PCI-Vådrumssystem Udførselsvejledning for . Bygningsreglementet stiller krav om, at du skal bygge dit vådrum sikkert og vandtæt. Tilsvarende kræver sugende gulvfliser og klinker, som terrakotta og tegl ,. Produktet fjerner effektivt snavs, fedt, voks og lign.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg