tisdag 24 maj 2016

Bäst i test biltvätt

Så tvättar du din bil för bäst resultat. Att köra genom en högtryckstvätt med en rejält skitig bil lönar sig sällan. Manuell handpåläggning är det bästa.


Men det finns biltvättar som fixar . Aftonbladet test avslöjar att rostfällorna är de svagaste punkterna. Det var nämligen det program som överensstämde bäst mellan mackkedjorna.

Vi testade bland annat en OKQ8- biltvätt i Bergshamra. En helt vanlig bensinmack med affär och tillhörande biltvätt. Det diskuteras ofta om vilken typ av biltvätt som skadar bilens lack mest.


Pröva dig fram till den tvätt du tycker ger det bästa resultatet. Tyvärr är torkningsmomentet ofta eftersatt i svenska biltvättar. Mycket om biltvätt , bilvård och bilvårdprodukter.


Fler och fler upptäcker att skumlägga bilen är ett roligt sätt att tvätta bilen på. Skummet är till för att tränga ut smutsen från ytor den ligger på och skummet kan.

Resultatet upplevs också som hållbart. Och så utreder vi frågan om diskmedel är lämpligt vid biltvätt. Lämpar sig bäst för lätt nedsmutsade eller förtvättade bilar eftersom det inte finns vatten eller skum som lyfter.


Test : Hur varmt blir det i bilen på sommaren? Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Bäst i test – Bilschampon – experttester.


Hur lyckas man bäst med rengöringen av bilen? Vi tog hjälp av Petter Ewers från firman Motorecond och fick ta del av hans bästa tips. Slangen är ett par meter längre, vilket definitivt förbättrar användarvänligheten och kan medföra betydligt färre förflyttningar av maskinen, exempelvis vid biltvätt. Vi säljer, monterar och servar marknadens bästa fordonstvättar!


Välkommen till Pamaco – vi kan biltvättar. Billigast handtvätt är Hisingens Biltvätt , också 1kronor. I fallet biltvättar är billigast inte nödvändigtvis bäst. I alla fall om du som konsument . Kombinerad ångtvätt och grovdammsugare för proffsig biltvätt och. Bästa stället att jobba på är i en gör-det-själv-hall, med högtryckstvätt och oljeavskiljare i avloppet.


Många kommuner har förbjudit biltvätt där . Allra bäst är att välja en miljömärkt biltvätt.

Om du i undantagsfall behöver tvätta av bilen hemma, gör det på gräsmattan så att tvättvattnet inte kan rinna orenat .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg