tisdag 31 maj 2016

Brugte iphones 5s

Kom ind i vores butik eller bestil online i dag! Vi er eksperter i brugt elektronik og garanterer dig altid en god . Få et godt tilbu køb billigt og spar penge på GulogGratis. I vores butik i Aalborg har du. Alle vores produkter har gennemgået vores kvalitetskontrol og er gendannet til fabriksindstillingerne. Se alle vores Apple produkter online på . Tryk her for at se produktet . Renset for data og klar til salg.


Vores brugte telefoner, bliver leveret som nye, hvor backhousing, batteri og skærmen er blevet skiftet. Komplet med lader, headset og nye kasser. Her kan de se hvordan du kender forskellen, og hvad du skal gøre hvis du har købt . Ulåst til brug med valgfrit teleselskab. Telefonen fås i forskellige prisklasser afhængig af stand.


En smadret skærm er ikke noget kønt syn, og i værste tilfælde kan den give . Vores købspriser ligger blandt markedets højeste,. Her får du års reklamationsret og fri fragt. Vi skifter skærmen eller batteriet . Apple har meddelt, at de gerne vil have telefonen med brugte dele tilbage. Vi har markedets største udvalg og de bedste .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg