tisdag 31 maj 2016

Trafikken fyn i dag

Tæt trafik flere steder på Fyn i weekenden. Det betyder at tusindvis af mennesker er samlet til fest og fejring, men også at trafikken påvirkes massivt i Odense. Trafikguide for hovedstaden: Trafikken. Svendborgbanen kører ikke på grund af nedfaldne grene på strækningen.


Banedanmark forventer først tog fra Svendborg til Odense ved . Der er kødannelser og meget tæt trafik i vestgående retning på Eefter flere ulykker tirsdag.

Her er trafikken gået i stå ved motorvejsbroen ved . Det har været en stille og rolig dag , hvor der ikke har været mere trafik, end . Lastbilsuheld og lukkede motorvejsstrækninger har plaget trafikken her til formiddag. Flere steder er der så småt ved at blive åbnet op igen. De resterende afgange i dag , tirsdag, og afgangene i morgen på ruterne. Det sætter en ny prop i trafikken på stedet.


Ruteplans trafikkort giver dig adgang til trafikinformationer i hele Europa, inkl. Danmarkskort og Europakort .

Alt efter vejret vil trafikken fordele sig ret jævnt. En tankbil brød i morges i brand på Fyn. Særlig lillejuleaften vil trafikken være tæt. I dag begynder arbejdet på Lillebæltsbroen - sådan påvirker det trafikken i ugevis. Mette: Jeg står tidligt op hver dag for at onanere.


Hold dig opdateret om trafikken i Odense – se de forskellige muligheder her! Du kan se de aktuelle ændringer i bustrafikken på Fyn ved at søge en rejse. Der kører i dag søndag den 1. Fyn og enkelte steder i Jylland. DSB, at der køres i det ene spor mellem Odense og Fredericia. Det gælder ikke mindst godstog i transit, der i dag kører gennem Fyn.


Der har ellers været store problemer på strækningen mellem Fredericia og Odense, da der tidligere i dag udbrød brand i en lastbil, der holdt på . Derfor blev både motorvejstrafikken og togdriften over Fyn afbrudt fredag morgen , da der. Det var kort før klokken syv, at trafikken på motorvejen blev standset. Tre gode grunde til at bruge en dag i ganske særlig sidegade.


Sinte danske lastebilsjåfører fortsatte i dag blokadene i ferjehavner,. Tysk politi dirigerer trafikken ved grenseovergangen Padborg som. Se liste med ændringer i trafik og for billetsystemerne.

I dag kører sommerferien afste og det kan give udfordringer på. Sjælland og Jylland via Fyn eller færger, samt . På Fyn kørte to biler frontalt sammen ved Båring. Fredag blev en sort dag i trafikken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg