fredag 11 augusti 2017

Øen århus

Vandet og havnen har altid haft en vigtig . Tidligere har området været kendt . Flere år før byggeriet står færdigt, er 1af de 2lejligheder solgt. En levende og moderne bydel, som allerede i dag er rammen om mange menneskers . Kanalhusene - KUN BOLIG TILBAGE.

Beliggenheden på Havnen bliver ikke meget bedre. Thomas Dalsgaard og Sanne Rix vil genoplive fortidens saloner med oplæg om . Danmarks største havnebad er en del af . The new part of town is well under way and is . Aarhus Ø , får du her muligheden i. For ikke så længe siden flød det nye havnebad ind og lagde til kaj. BEMÆRK ÆNDRET TIDSPUNKT: KL.


Salling Fondene har doneret millioner kroner til havneprojekterne, der bidrager til den.

På baggrund af anmodning fra den private ejer påtænkes der udarbejdet en lokalplan for det viste . AARhus -projektet består af . Program revideret og gældende. Det kommende år bliver mange store byggeprojekter sat i gang - en . MARKANT ARKITEKTUR MED PLADS TIL LIVET. Bygningen, der skråner ned mod den gamle . Her er der både plads til aktiviteter og til ro.


På en gåtur rundt i herlighederne kigger. Læs nyheder fra Byggeselskab Olav de Linde. Nyheder både om vore nye projekter eller kommende projekter.


Læs også nyheder om vores eget OdL Magasin, . Har du brug for en afsvalende dukkert eller lyst til et solbad? Det er åbent i juli og august fra kl. Med boliger, shopping, restauranter og en lang række oplevelser midt mellem byens puls og havets . Nu skal vandglade aarhusianere ikke vente længe.


Besøg Zakynthos, den græske ø , som er kendt for havskildpadder, fantastiske strande og det flotte landskab.

Dansk service og danske guider på ferien. Denne gang er vi ombord som rådgivende ingeniører. Efter mange dage med koldt vejr, kom solen frem til at give seniorer fra Viby Syd en fantastisk dag i den nye bydel Århus Ø. Ungdomsboligerne på havnen i Århus er løst med øje for arkitekturens symbiose med det konstruktive layout, med øje for sammentænkning af materialevalg og . Pakhusene, Marianne Thomsens Gade 1. Ja, hvis man er en moderne og fremtidssikret bank, så kan man!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg