måndag 21 augusti 2017

Ulykke på motorvej i dag

Den fynske motorvej er lige nu spærret af i vestlig retning ved Langeskov på grund af en ulykke. Ulykken skete, da en bå som var ved at blive transporteret,. Først og bedst på breaking news om drab, skyderier, ulykker, rockere og bander.


Ekstra Bladet er straks på pletten. Tina er på flugt med spædbarn Pressemeddelelse 3.

Adskillige biler kørte i dag sammen i to store uheld på Motorvej Eved Horsens. Senere opstod der endnu en ulykke på strækningen - og tre er . Den isnende kulde og snevejr har været skyld i syv trafikuheld i Jylland på blot minutter og har skabt lange køer på Fyn. Voldsom ulykke på den vestfynske motorvej ved Middelfart.


To mænd omkom og to kom lettere til skade, da fire lastvogne og en varevogn i morges stødte . En stor ulykke på Holbækmotorvejen ved Hedehusene skabte. Mens motorvejen var helt spærret, begyndte flere bilister at vende om i nødsporet. En ulykke på Holbækmotorvejen, hvor en motorcyklist omkom, .

Motorcyklist dræbt i ulykke - kolliderede med betonpille. Billeder: Ringsted Festivals tredje dag. De mange uheld på Sønderjyske Motorvej har kostet menneskeliv, oplyser politiet.


Det er uvist, om de var involveret i den samme ulykke , idet der siden i. To uheld på samme motorvej - tre er alvorligt kvæstet. Motorvejen er genåbnet efter at have været spærret i flere timer. Første dag med burkaforbud: Minister kalder det glædens dag for friheden - andre kritiserer . Et spor var spærret efter uheld på motorvejen ved Støvring. Kølig og blæsende dag venter os søndag.


Uheld spærrede motorvej : Børn kørt på hospitalet. En lastbil med anhænger er væltet på motorvej E20. Fyns Politi anmeldelse om, at der er sket et uheld på Eved Aarup, afkørsel 5 i vestgående retning. Frontalt sammenstød på motorvej kostede 69-årig kvinde livet.


Der er sendt ambulancer til ulykke ved Solrød med to busser. Uheld med to busser involveret har skabt massiv kø på motorvejen ved Solrød . Et uheld lørdag betø at motorvejen mellem Horsens og Hedensted var.

Hedensted: Motorvej Evar i en periode spærret i sydgående . Et trafikuheld gav tidligere i dag problemer på den Sønderjyske motorvej som var spærret i længere tid som følger af ulykken lige før afkørsel Haderslev N. Uheld på Østjyske Motorvej mod Aarhus ved Skanderborg har skabt kø. Fynske Motorvej blev tirsdag eftermiddag spærret for trafik mod vest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg