måndag 14 augusti 2017

Ejerlejlighed århus havn

Beliggenheden på Havnen bliver ikke meget bedre - du får det bedste fra to. Få det fulde overblik, uanset hvilken type ejerlejlighed du søger. I første byggefase opføres . Klostergaarden er nybyggede ejerlejligheder i hjertet af det historiske.


Kanalhusene omfatter 1ejerlejligheder i størrelser fra to til syv værelser og fra til 3m2. Byggeriet er centreret omkring stor, fredfyldt gårdhave.

Træd ind i din lejlighed i Havneholmen og oplev et hjem, der indbyder til liv. Nyd tilværelsen i gennemlyste stuer, tag et glas vin på altanen og lad dig inspirere . Flere år før byggeriet står færdigt, er 1af de 2lejligheder solgt. MARKANT ARKITEKTUR MED PLADS TIL LIVET. Bygningen, der skråner ned mod den gamle . Interessen for at blive skrevet op til en ejerlejlighed i det kommende højhus yderst på Århus Havn har været hysterisk vanvittig.


Aarhus Havn de kommende uger. Se 8boliger til leje til værelses lejlighed århus fra Kr. Find boliger til leje til en god pris i århus - Side 4.

Penthouse- lejlighed koster millioner. Tredjepladsen er indtaget af en lejlighed i AARhus -bygningen i samme område. Thit Jensens Gade, Århus C med en størrelse på 1m2. Jægergårdsgade, Århus C på m2.


Blandt andet i Ceres byen og på havnen. Find ledige lejeboliger i Århus C idag. Herluf trolles gade Trøjborg. Her er der både plads til aktiviteter og til ro. Værelses lejlighed (dele-venlig).


Projektet består af fem punkthuse, hvoraf de. Resterende to bygninger er opført som ejerlejligheder til beboelse. Et morgen-vue over havnen i Verdens Mindste Storby - Århus fedeste penthouse.


Lejlighederne er solgt som ejerlejligheder. Etape - ejerlejligheder. Når en ejerlejlighed i Århus sættes til salg, går der i gennemsnit ikke mere.


Det drejer som om to lejligheder beliggende ved havnen – den . Lej lager, produktionslokaler eller kontor, kontorlejemål, erhvervslejemål. Meget af de Århusianske nybyggeri .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg