onsdag 9 augusti 2017

Dr dk nyheder indland

Her finder du nyheder fra DR og alle vores TV og Radio kanaler live og on demand - når du har lyst. Smerter i hofte og knæ efter slidgigt kan . Megafed eller gabende kedelig? Fans og anmeldere vildt uenige om Justin Timberlake-brag.


Familie har mistet alt efter tragedie: Fandt død ven i deres hus kl. Siden januar sidste år har Anette Byskou boet i en ombygget garage og udestue, der er slået sammen til to værelser i hendes .

Når det var allerværst, lå Louise stille i sengen i mørket i timevis. Det var som om hele hendes krop skreg og var i alarmberedskab med . Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på dr. Rotterne er det mest upopulære dyr blandt brugerne på dr. Ifølge en ny undersøgelse bruger danskerne på en gennemsnitlig dag minutter på nyheder op mobilen. Du kan få alle DRs nyheder som RSS-feed.


Vi tilbyder mange forskellige. Flere unge lader sig humanistisk konfirmere. Fire personer blev reddet ud af brændende fly på ø ud for Horsens Fjord.

DR Nyheder har talt med to præster, som ser forskelligt på tendensen. Det forulykkede fly er fra Tyskland. Den muslimske privatskole Lykkeskolen i det vestlige Aarhus står til at miste sit offentlige tilskud. Det oplyser Styrelsen for Undervisning og . Borgerservice og Kommunikation René Dinesen til DR Nyheder. Landsretten satte sidste år straffen til et somalist par ne men Højesteret har hævet den igen.


Som et af blot to lande i hele verden har Danmark ikke en officiel nationaldag. Til eksperternes kritik af at undersøgelsen er uetisk,. Et borgerforslag vil have politikerne til at indføre en ny dansk ti der passer til resten af verden.


Erik Terp fra Rigspolitiets Nationale Færdselscenter. Danskerne fravælger at tale med dialekt, fordi det kan opfattes negativt, fastslår ekspert i sprog. DR- dokumentaren ”Kundbypigen” bliver lagt på dr. Advarsel: Videoen herunder viser . Arabisk kvinde fører an i bombetogter mod IS. LIVE: DONG forklarer sig - dr.


Fritz Schur afholdt pressemøde i Købehavns Lufthavn. Er det så kongehuset eller Københavns Kommune der ikke gad rydde i morges ud for. Hvor hun siger naturlige bryster, så kigger han lige ned :P.


Stor forskel på, hvem der stemmer.

Mange midaldrende kvinder på Frederiksberg tager turen til valgstederne for at sætte deres . Bliv opdateret døgnet rundt på de seneste nyheder fra både Danmark og resten af Europa og verden. Breaking News får du først og skarpest her hos TV 2. Læs mere om Få dine fordomme bekræftet: Nordjyder er landmænd og fiskere, og i hovedstaden .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg